"El primer que he de pensar és on anar a sopar un bon peix". A Oriol Alsina li era igual el desplaçament d'aquest cap de setmana a Alcorcón. Tot just començava a assaborir la victòria davant el Valladolid i rumiava com celebrar-ho de la millor manera possible. Relaxat després de 90 minuts ben intensos, l'entrenador del Llagostera va viure una de les rodes de premsa més tranquil·les d'aquesta temporada. Primer, perquè el seu equip per fi ha tret el cap de la zona de descens. I segon, perquè acabava de sumar tres punts d'or contra un rival "d'entitat" com ho és el Valladolid. Un equip que tot i haver començat amb mal peu el tècnic té molt clar que "acabarà entre els sis primers o fins i tot lluitant per l'ascens directe".

Abans de cruspir-se cap peix, Alsina va parlar del partit, valorant que els blaugrana havien jugat "molt bé al futbol" i que havien "interpretat a la perfecció què és el que ens ha convingut en tot moment". Va admetre que "se'ns ha posat el partit molt de cara amb el primer gol" i que tot i "patir" una mica amb l'empat del rival, "ens hem posat la granota de fer feina" per signar "uns 20 o 25 minuts finals molt bons" en què els gironins van ser capaços de generar "moltes oportunitats de gol". "Estic content no només per haver aconseguit un bon resultat, sinó perquè aquest ha arribat jugant bé al futbol", deia.

Amb tot, Alsina no podia "demanar més", bàsicament perquè al Llagostera li havia "sortit tot bé" només uns dies després de classificar-se per als setzens de final de la Copa del Rei. I això que al maresmenc el preocupava haver jugat un partit entre setmana. "Arribàvem una mica condicionats. Giva i Masó venien de jugar molts minuts i a la banqueta no tenia gairebé a ningú fresc. Però tots plegats són uns portents físics i la resposta ha estat perfecta". Sense voler individualitzar, va destacar que "tothom ha tingut molt de mèrit" pel 3-1 aconseguit, però no va amagar que amb l'entrada d'Emilio Sánchez els blaugrana van deixar enrere un període una mica irregular. "El mig del camp estava una mica trencat i Pitu no ho acabava d'interpretar. Amb Emilio tot ha canviat i el domini ha estat nostre fins al final".

Després del triomf, Alsina convidava la plantilla a "gaudir" del resultat i serà demà quan "començarem a treballar per intentar gua?nyar dos partits seguits d'una vegada".