Oriol Alsina era feliç. Afegia un altre èxit a la seva nodrida col·lecció de gestes. Als vestidors el tècnic del Llagostera va recordar aquella eliminatòria de fa tres anys al Prat, quan un gol de falta de Pitu va classificar els blaugranes per primera vegada pels setzens i es van enfrontar al València. "Hem patit moltíssim però hem obtingut un premi extraordinari", va deixar anar, emocionat per haver conquerit un estadi mític en el futbol espanyol com La Romareda.

Alsina, ja parlant sobre el partit, va indicar que "hem fet una primera part estratosfèrica" i va admetre que "en la segona ens hem defensat com hem pogut i al final hem tingut la sort de poder marcar l'1-2". El tècnic va recordar que havia presentat una alineació amb jugadors menys habituals i que li havien respost de manera molt positiva. "Han competit molt bé i han demostrat que el Llagostera té una plantilla àmplia i que tothom pot tenir oportunitats per jugar", va subratllar. Giva, que va haver de ser rellevat per Mosquito en el darrer quart d'hora, només va patir unes molèsties físiques quan va notar que li pujaven els bessons. Segons Oriol Alsina, diumenge podrà estar a disposició per rebre el Valladolid en Lliga.

Precisament el tècnic va fer l'enèssima crida a l'afició per tal que el Nou Estadi presenti una millor entrada que l'habitual en els darrers partits, amb poc més d'un miler d'espectadors: "necessitem el jugador número 12, la gent ens ha de donar suport a casa i premiar l'esforç d'aquests jugadors". Oriol Alsina també va parlar de l'extraordinari partit de Nico Ratti: "a mi no m'ha sorprès, fa temps que el coneixem i sabem les seves qualitats. Ha tingut una oportunitat i l'ha aprofitada". El tècnic no va voler-se pronunciar quan li van preguntar qui jugaria diumenge, si Ratti o Moragón.

Ranko Popovic

Per la seva banda l'entrenador del Saragossa va indicar que "hem generat prou ocasions per guanyar el partit, amb la qual cosa, tot i haver caigut eliminats, me'n vaig content". Segons ell, malgrat que "m'hauria agradat seguir en aquesta competició", ara ja s'han de "centrar" en la lliga. Popovic va aplaudir, sobretot, l'"actitut" dels seus homes i el paper que van tenir els jugadors menys habituals. "Hauríem d'haver marcat més d`un gol", va concloure.