A Oriol Alsina li van preguntar al final del partit si el 6-1 d'Alcorcón era la derrota més dura de la seva carrera com a tècnic. Va explicar que una de similar l'havia encaixat a l'Hospitalet, quan militaven a Tercera, on segons ell hi havien caigut per «5-0». Alsina es va deixar un gol. El 24 de gener de 2009 els blaugranes van caure a la Feixa Llarga per un contudent 6-0, en una desfeta de proporcions similars a la d'ahir a Santo Domingo.

En aquell cas, però, el guió del partit va ser molt diferent. Si ahir el Llagostera no es va presentar a Alcorcón i poc després del primer quart d'hora de joc ja no tenia res a dir (3-0), fa sis anys a l'Hospitalet els gironins van fer una primera part molt bona i se'n van anar als vestidors perdent per la mínima per un gol del selvatà Eloi Fontanella al minut 43. La desfeta va arribar a l'inici de la represa, quan l'exjugador del Girona i l'Espanyol Christian Alfonso va fer el segon. Jordi Martínez va sentenciar al minut 58, però l'Hospitalet no va acabar certificant la golejada fins els darrers minuts, entre el 81 i l'afegit. Aquell dia, als vestidors, Alsina va dir que «el 2-0 tant matiner a la segona part ha trencat el partit», però es va mostrar satisfet pel joc dels seus en la primera: «hem tingut més ocasions però no les hem sabut aprofitar».

D'aquell Llagostera, a banda del tècnic, encara es manté al club Aimar. D'altres jugadors que van disputar aquell partit van ser Eloi (ara al Girona), Revert (ara al Figueres) i Vallho (ara a l'Olot.

A Segona B la derrota més dura que hi va encaixar el Llagostera en tres anys va ser un 4-0 al camp del filial del Vila-real la campanya 2012/13, mentre que fins ara a Segona A el partit perdut per més gols era l'1-4 a casa contra el Mallorca.