Després de rebre quatre gols a casa el millor per a un equip és que immediatament arribi un altre partit per fer net i oblidar aquella mala tarda. El Palamós vol passar pàgina ràpidament a la dolorosa ensopegada de fa tres dies quan el Morell es va emportar els tres punts de l'estadi baixempordanès gràcies a un contundent 1 a 4 que situa el degà a un punt del descens. El conjunt dirigit per Joan Mármol espera sumar el primer triomf a casa (tres empats i una derrota) davant un nouvingut a la categoria que es troba a la part alta. El rival en qüestió és el Júpiter, l'actual segon classificat. Els barcelonins fa set jornades que no perden i aquest vespre (20 h) intentaran que els gironins segueixin sense vèncer davant la seva afició. L'entrenador palamosí, Joan Mármol, va acabar empipat de l'actuació dels seus homes el passat diumenge davant els tarragonins i utilitzant la ironia va afirmar que «físicament hem acabat superbé perquè només hem jugat tretze minuts i això significa que dimecres estarem com avions», en referència al moment en què Roger Matamala va transformar el penal que avançava als palamosins (0-1) i a partir d'aquí els visitants van passar a dominar el partit. Per aquest vespre, Mármol recupera a tres peces cabdals com són Jordi Matamala, Barrera i Agi, però no pot comptar amb Makaay ni Marçal Lladó, lesionats.