El Llagostera treballa en dues vesssants ben definides pel partit de demà contra el Ponferradina (18.00). Esportivament, Oriol Alsina perfila els canvis que farà a l'onze titular després de la patacada soferta a Alcorcón (6-1). Uns quants n'hi podria haver tot i que menys dels que ens principi es podria suposar. En l'àmbit social, mentrestant, el club posarà en marxa la campanya La Festa de la Costa Brava per mirar que el Nou Estadi Palamós-Costa Brava presenti més bones entrades. «Sentir-se amb el suport de la gent a casa és important perquè els jugadors ho noten moltíssim». Aquest és el pensament i alhora el missatge que fa la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, de cara al partit de demà dels blaugrana a casa.

Tarragó creu fermament que l'ajuda del jugador número 12 resulta clau i demà la seva presència ha d'ajudar a netejar la imatge i fer oblidar el 6 a 1 d'Alcorcón. L'afluència d'espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava en els cinc partits de Lliga que l'equip d'Oriol Alsina no ha respost a les expectatives de la directiva blaugrana i d'aquí el fet d'engegar aquesta campanya. A més a més, el tret de sortida a aquesta iniciativa no pot arribar en un millor moment perquè després de la desfeta al Santo Domingo, el suport i l'alè de l'aficionat llagosterenc pot resultar clau per recuperar sensacions.

Com a casa, enlloc

El Llagostera torna demà a un escenari on es troba més còmode que no pas a domicili, on els d'Alsina i Álvarez continuen sense conèixer el significat de la paraula victòria després de cinc sortides. A casa, en canvi, els gironins hi han obtingut resultats positius, convincents i amplis com ho demostren les dues darreres actuacions a Palamós: el 4-1 davant l'Elx i el 3- contra el Valladolid.

Per tot plegat, per la solidesa, seguretat i majors prestacions que ofereixen casa més el suport del públic que esperen rebre a partir d'ara i fins a final de temporada amb la campanya La Festa de la Costa Brava, el Llagostera espera que el suport dels aficionats de la demarcació es deixi notar en el transcendental partit de demà davant la Ponferradina (18 h). Tarragó explica el funcionament d'aquesta iniciativa. «Volem que tots els clubs de la Costa Brava hi participin. A banda dels directius i socis, també obrim les portes als jugadors del planter, als pares... perquè així coneixaran una mica més bé el Llagostera».

Des de l'aterratge la temporada passada al bell mig de la Costa Brava, l'objectiu del Llagostera és obrir les portes als pobles i clubs de la zona perquè com diu Tarragó «es facin seu el club». Tot plegat per ajudar que l'estadi palamosí presenti una bona entrada quan els blaugrana juguin a casa. «Ens agradaria que l'ambient de futbol fos màxim perquè el futbolista ho nota i l'ajuda». Tarragó afegeix que «se sol dir i és veritat que l'aficionat i soci és el jugador 12 i nosaltres treballarem per aconseguir-ho». El club que estrena aquesta campanya és el Palamós CF, per tant, tots els directius, socis i jugadors del futbol base del degà que ho desitgin podran veure de franc el partit de demà davant el Ponferradina. Per Tarragó, «a casa fem afició i la gent que ve repeteix perquè s'ho passa bé».

La nova llar llagosterenca ha quedat com nova després de l'arribada del club:?seients a totes les grades, torns i la gespa. «De mica en mica i entre tots mirarem d'anar reformant l'estadi perquè amb el Palamós i l'Ajuntament les relacions i les facilitats són extraordinàries».