Amb la derrota davant la Ponferradina, la segona consecutiva, el Llagostera quedarà situat una setmana més a la zona de descens de la Liga Adelante.

Amb 10 punts, el Llagostera és provisionalment vintè a la taula, només veient el Bilbao Athletic i l'Almeria per darrere. El conjunt gironí ha passat per la zona vermella en un nombre important de jornades i no ha aconseguit encadenar un nombre important de victòries consecutives per allunyar el perill, fet que l'està condemnant en aquesta primera part del campionat.

De fet, avui el conjunt entrenat per Alsina podria tancar la jornada, en el pitjor dels casos, en l'última posició de la Segona Divisió A. Això es produiria si el Bilbao Athletic (proper rival dels blaugranes) superen l'Oviedo a domicili i si l'Almeria és capaç de guanyar a l'estadi dels jocs del Mediterrani al Valladolid. Amb els hipotètics tres punts que poden sumar tant els bascos com els andalusos, condemnarien el Llagostera a l'última posició.

Ho seria per culpa dels gols a favor, ja que tant el conjunt llagosterenc com el Tenerife, que també té 10 punts, és de menys cinc. Això fa que el conjunt canari, amb 14 gols, quedi per sobre del Llagostera, que n'ha fet 13. Una diferència que a dia d'avui és una coincidència i segurament poc important, però que decanta una posició a la classificació.

El Llagostera, com a mínim, acabarà vintè aquesta jornada onzena de la Segona Divisió A i si només un dels dos últims classificats aconsegueix la victòria, el Llagostera podria tancar la jornada a la penúltima posició.

Precisament el Bilbao Athletic, proper rival del Llagostera, podria arribar a l'enfrontament del cap de setmana vinent a San Mamés per sobre dels gironins a la classificació i sabent que guanyant, podrien obrir forat respecte al Llagostera, que després de dues derrotes consecutives arribarà a Bilbao per jugar davant un rival directe, en un partit molt important.