Recuperar-se d'una "castanya" com la patida fa set dies a Alcorcón no és fàcil, però amb paraules d'Oriol Alsina les hores prèvies al partit d'ahir, després de passar pàgina al malson de Santo Domingo, el seu equip no ha de témer res. La Unió Esportiva Llagostera Costa Brava va sortir sense pors i gairebé en la intimitat va aconseguir sorprendre la Ponferradina amb la mateixa fórmula amb què abans ja va superar Alabès, Elx i Valladolid.

En el primer quart d'hora els gironins es van mostrar intensos i directes, però sense encert. Onze jornades són suficients per treure algunes conclusions, que en el cas del Llagostera evidencien que els inicis de partit són vitals. Els rivals que visiten el Nou Municipal de Palamós ho fan conscients que és un camp molt incòmode. No és per la pressió del públic, en aquest aspecte el club té un problema, però això ja són figues d'un altre paner.

La Ponferradina va sobreviure a l'empenta inicial dels gironins, en bona part gràcies a la manca de punteria de Benja i Juanto i la intervenció de Santamaría en un xut de Juanjo. Tots tres podrien haver avançat el Llagostera en el marcador. És de justícia apuntar que a l'altra porteria Nico Ratti també va aparèixer reclamant protagonisme un cop més. Ja a la segona part un refús del porter va permetre als visitants fer el gol que al final els donaria la victòria. Ara el Llagostera haurà d'esperar nou dies per intentar retrobar-se amb el triomf. Es farà llarg.