La candidatura encapçalada per l'aspirant a la presidència del degà Toni Heras va a totes. Fa propostes diàriament. Cada dia, el grup anomenat «Som Palamós CF» notifica una sèrie d'iniciatives perquè el dia 22 de novembre el soci els doni suport. El grup de Toni Heras ja ha fet públiques fins a set propostes. Les darreres són: adequar el Palamós a la legalitat establerta per la Generalitat de Catalunya dins el Registre d'Entitats Esportives i de les institucions de l'Estat en matèria de legislativa, fiscal i laboral, la unió de tot el futbol base del municipi i la creació d'un filial anomenat Palamós B. Ahir la candidatura va oferir dues noves propostes: obrir l'accés a la zona VIP de l'estadi a tothom, independentment del tipus de carnet que es disposi, i modernitzar els Estatuts del club mitjançant una assemblea extraordinària per tal d'adequar-los als temps actuals.

Pérez entra a escena

L'altre candidat que disputarà la butaca de president a Heras és Joan Pau Pérez, l'actual màxim responsable del club. Demà trencarà el seu silenci. Joan Pau Pérez i el seu equip de confiança faran a les 12 de migdia i al Museu de la Pesca de Palamós la presentació del seu programa electoral.

Mentrestant, el porter i capità del Palamós, Joan Bayona, tampoc viu aliè al procés electoral i com a persona que fa un munt d'anys que està dins l'entitat la seva opinió és interessant. Els retrets i picabaralles dialèctiques que hi va haver entre Antón Suñer i Joan Pau Pérez en el moment de fer-se oficial les dues candidatures, ja són història i això fa content Bayona, que desitja que el gran beneficiat sigui el club: «m'agradaria que d'aquestes eleccions el gran beneficiat fos el Palamós, m'és igual si el guanyador es diu Joan Pau Pérez o Toni Heras».