El Llagostera surt avui cap a Bilbao amb la baixa de darrera hora del davanater Chumbi. El jugador andalús es va trencar un dit de la mà esquerra en l'entrenament de divendres i va haver de passar per la sala d'operacions. Concretament, l'exjugador de l'Albacete va patir una fractura diafisària al cinquè metacarpià del dit petit. El doctor Baza va ser l'encarregat d'operar-lo divendres mateix a la Clínica Bofill i ahir ja va rebre l'alta. Tot i això, Chumbi no es desplaçarà a terres basques per disputar el partit d'avui (20.30) a San Mamés contra el Bilbao Athletic i no estarà disponible fins la setmana que ve.

La baixa de Chumbi deixa Oriol Alsina sense una de les alternatives ofensives de l'equip. Alsina està pendent també de l'estat de Jesús Imaz i d'Eloy Gila, però compta amb Benja, Juanto Ortuño, Juanjo Expósito i també Mosquito com a recursos en atac. Aquest matí, Alsina donarà la llista de jugadors que viatjaran a Bilbao. Un dels dubtes seriosos és la presència d'Alberto Escassi. El polivalent jugador malagueny arrossega molèsties però podria forçar per intentar ajudar l'equip a aconse?guir un bon resultat de Bilbao. El conjunt gironí està mentalitzat per trencar d'una vegada per totes la mala ratxa fora de casa i aconseguir el primer triomf a domicili del curs davant un rival que lluita pel mateix objectiu.

Qui sí que no només tornarà a la convoactòria sinó que ho farà a l'onze titular serà René Román. El porter andalús ha deixat enrere la fractura a l'húmer i, en principi, s'ubicarà de nou sota pals contra el filial basc. Així, Nico Ratti tornarà a ocupar un lloc a la banqueta i Moragón, molt probablement, es quedarà en terres gironines.