Fora angoixes i res de mirar la classificació, ara mateix anecdòtica. Aquest és el missatge tranquil·litzador del davanter Benja Martínez, qui tot i les dues derrotes que acumula l'equip prefereix calmar l'ambient assegurant que «les sensacions són bones». Veure's en descens no és cap novetat per al Llagostera, que ja va viure aquesta situació la temporada passada. Per tant, al vestidor encara no han entrat els nervis i així ho expressen alguns dels seus integrants, com ho són Benja i el també atacant Juanjo Expósito.

El primer assegura que, malgrat perdre amb el Ponferradina, la imatge del seu equip ha deixat en l'oblit la desfeta de fa uns dies a Alcorcón. «Les sensacions van ser més bones», subratlla, a banda de recordar que «l'any passat també vaig estar moltes setmanes en descens amb el Sabadell i ara no tinc cap mena d'angoixa veient-me de nou allà a baix. Portem onze jornades i tot està molt comprimit. Guanyant dos partits, estarem pensant en el play-off. Aquesta ha de ser la mentalitat». La recepta de Benja és clara:?no s'ha de fer cas a la classificació. «Ens hem d'oblidar d'això. Ara és anecdòtica. També passa a l'inrevés. Si sortim de baix, tampoc hem de llençar coets i pensar que som els millors». El vallesà és amant del tópic «anar partit a partit» i considera que només el «treball» acabarà portant els «resultats» que vol el vestidor.

En la mateixa línia s'expressa el també davanter Juanjo Expósito. El càntabre va viure l'experiència de l'any passat a Palamós i és conscient que, amb paciència, l'equip pot revifar i començar a mirar cap amunt. «La derrota amb el Ponferradina no va tenir res a veure amb la de l'Alcorcón. Estem fastiguejats perquè portem dues derrotes seguides, però vam demostrar que el 6-1 està oblidat i que les sensacions són bones», s'expressa un dels capitans de la plantilla, qui treu ferro al fet de desaprofitar clares ocasions per haver sumat els tres punts en l'últim partit de Lliga. «És l'assignatura pendent que ens queda per millorar. És cert que veníem de fer molts gols a casa i que hem de millorar. Però també hem d'intentar no encaixar. Aquesta va ser la clau que ens va permetre fer un gran any la darrera campanya», indica. De cares al duel de dilluns vinent, Juanjo no amaga que li molesta «moltíssim» haver d'esperar tants dies sense partit:?«La setmana se'ns farà llarguíssima. Tots desitgem que arribi ja el dilluns perquè serà la primera oportunitat per refer-nos d'aquestes dues últimes derrotes». r.r. palamós