L'estadi de San Mamés impressiona. La primera vegada que hi entres fas un pas enrere i t'encongeixes davant de la majestuositat del que es coneix com La Catedral. Ahir la Unió Esportiva Llagostera Costa Brava es va empetitir en un escenari on el mínim exigible és jugar a futbol. D'això, els gironins, més aviat en van aportar poc i ho van acabar pagant amb una derrota que deixa males sensacions i, encara que sigui anecdòtic a aquestes altures, aboca l'equip a la cua de la classificació.

Només René es va confirmar un cop més com el millor del partit. I això que feia dos mesos que no jugava. Va aturar un penal i va estar a l'alçada dels grans porters de l'escola basca.

Poc més a resaltar. Ni tan sols cap ocasió de gol, perquè el Llagostera no va xutar a porteria, un fet massa habitual quan l'equip juga fora de casa. Com deia Pitu al final del partit, només a Girona i a Alcorcón s'ha pogut marcar, ell mateix assegurava que l'equip ha tocat fons. La propera sortida serà a Tarragona. Allà més val canviar els ciris per les forques perquè només així s'aconseguirà redreçar una situació que aviat començarà a ser preocupant.