El foc torna a revifar. Les eleccions a la presidència del Palamós es tornen a escalfar i la polèmica entre les dues candidatures, la de Joan Pau Pérez i la de Toni Heras, lluny d'apaivagar-se, continua ben viva i en augment. La temperatura i la tensió augmenta a mesura que s'apropa la data del 22 de novembre, el dia fixat perquè els socis dipositin la papereta amb el seu candidat. En les últimes hores, l'ambient preelectoral semblava calmat després de la picabaralla dialèctica que van mantenir Pérez i Antón Suñer, de la candidatura de Toni Heras. Suñer acusava el dirigent en funcions de presidir el club en fals, mentre que Pérez va acusar l'antiga junta de fugir per cames quan va aparèixer el deute.

Diumenge, i coincidint amb l'últim partit a casa abans del dia de les eleccions, la guerra va tornar a fer acte de presència, amb més virulència que mai. Minuts abans de l'inici del partit entre el Palamós i el Granollers, membres de totes dues candidatures van aprofitar el partit per repartir fulletons amb les propostes que pensen dur a terme si resulten guanyadors. Fins aquí tot normal, però, a banda d'intentar convèncer als socis del degà van passar d'altres coses a l'entrada de la Tribuna. Segons el tècnic del primer equip, Joan Mármol, el comportament i actitud de membres de la candidatura d'Heras va ser «lamentable i impresentable». Després de l'empat in extremis del seu equip, Mármol, com és habitual en ell, no es va mossegar la llengua, i va criticar i denunciar el comportament d'alguns integrants del grup Som Palamós C.F: «cadascú és lliure d'opinar i la meva tasca és la d'aïllar al grup de tot l'afer electoral, però, quan el soci vagi a dipositar el vot, ha de pensar que és lamentable que membres d'una candidatura insultin a l'entrenador del Palamós, a un membre del cos tècnic (Fran Pujol, el preparador físic) i al president amb paraules molt greus com subnormal».

El tècnic del degà, Joan Mármol, assegura que els fets ocorreguts a l'entrada de l'estadi són verídics. «És veritat i a més hi ha testimonis perquè els insults s'han dit a l'entrada del camp», va subratllar. El palamosí lamenta la manera d'actuar d'algunes persones de l'equip d'Heras afegint que «aquesta manera d'actuar no és normal i la gent d'aquesta candidatura hauria de reflexionar». La tensió electoral a menys de quinze dies de les votacions va en augment i Mármol, aprofundint un xic més en els fets previs al partit del passat diumenge, explica que tot plegat embruta la imatge del club: «a mi, de manera reiterada, m'han dit imbècil, i la gent ha de saber que jo defenso a la meva entitat i no pot ser que s'insulti a l'entrenador, a tècnics i al president».

Amb un munt de mainada amunt i avall més els seus pares i mares perquè abans del partit contra el Granollers es va fer la presentació dels equips de futbol base, Mármol, va ressaltar el desagradable incident dels insults dient que «no pot ser que el dia de la presentació del futbol base amb 300 pares i 300 mares s'insulti a l'entrenador del Palamós, és lamentable, impresentable i ho vull denunciar públicament».