El central del Barcelona Gerard Piqué va rebre anit el premi al millor jugador català de la temporada 2014/15 en la quarta edició de la Gala de las Estrelles del Futbol Català que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF).

El defensa del conjunt blaugrana prenia el relleu de l'exdavanter de l'Espanyol Sergio García en rebre el 73% dels vots emesos entre el jurat d'experts designat per la FCF, així com els clubs i jugadors federats. Piqué va superar, així, el seu company blaugrana Aleix Vidal (14%) i el porter del Reial Madrid Kiko Casilla (13%).

«Crec que vaig arribar al nivell que volia arribar al principi de la temporada. Marcar-me el repte de tornar a ser un dels millors centrals del món, em va anar bé. M'agrada complir els reptes i quan vam aconseguir el triplet em vaig sentir molt orgullós», va assegurar Piqué en rebre el guardó. La nota d'humor del lliurament del premi la va posar el seu excompany del Barcelona Xavi Hernández, que va dirigir unes paraules a Piqué a través d'un vídeo. «Ja veus que sóc a Qatar i que no puc anar a buscar el premi, jo no hi he pogut anar i així te l'emportes tu. Res, que és broma, una abraçada molt forta», va ironitzar. En la cerimònia, celebrada a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona, la federació catalana també va designat el tècnic de l'Espanyol, Sergio González, com el millor preparador del passat curs, per davant de Pep Guardiola i de l'extècnic del Las Palmas Paco Herrera.