El Llagostera és, des d'anit, cuer de la Lliga Adelante perquè, empatat a punts amb l'Almeria i amb la mateixa diferència de gols (13/20), la igualada, a falta de l'average particular, es desfà per ordre alfabètic. Una anècdota a aquestes alçades, però també una posició que mai agrada ocupar a ningú, ni en la jornada 12 ni, sobretot, en la 42. Oriol Alsina va admetre la seva preocupació per les tres derrotes seguides dient que «no ens agrada ser on som» i va demanar una millora urgent com a visitants per poder escalar posicions a la classificació.

«No tinc res a dir a la derrota, l'1-0 al minut 44 ens ha fet mal perquè el jugador que centra volia xutar a porteria i a sobre la pilota li ha anat al company que ha pogut marcar de cap», explicava l'entrenador. Alsina va lamentar les baixes de jugadors que considerava clau ahir a San Mamés com Escassi, Chumbi, Imaz i Juanto, i va dir que «el Bilbao Athletic anirà amunt perquè té molt bon equip i a casa està fent bones actuacions».

Això sí, el tècnic va dir que «hem competit, la derrota no té res a veure amb la imatge d'Alcorcón», i va destacar que l'objectiu ha de ser tenir la porteria a zero «perquè això t'assegura un punt».

Per la seva banda el preparador del filial basc, José Ángel «Cuco» Ziganda, va dir que «la victòria ens va bé per a l'autoestima perquè feia massa temps que no guanyàvem i estavem a la cua». Va indicar que «hem sigut superiors, hem merescut la victòria tot i no fer un superpartit», i va elogiar que malgrat la joventut dels seus futbolistes, estan plantant cara.