En el pitjor moment i quan Oriol Alsina necessitava poder tenir més efectius d'on escollir, la infermeria se li va omplir al Llagostera. La visita a San Mamés en el duel directe contra el Bilbao Athletic va estar marcada per l'allau de baixes amb què hi va arribar el conjunt gironí. I això que el porter René Román es va recuperar a temps després de dos mesos fora de combat. Al cop a la cuixa que va patir Escassi la setmana anterior se li van afegir els problemes musculars de Juanto Ortuño i Jesús Imaz i, per acabar-ho d'adobar, Chumbi es va trencar un dit el dia abans de marxar. Això va condicionar molt els plans d'Alsina, que pràcticament es va quedar sense revulsius a la banqueta.

La desfeta a Bilbao ha deixat l'equip últim a la classificació. La inofensivitat dels llagosterencs a domicili està sent la gran xacra aquesta temporada i, mentre Alsina treballa per posar-hi remei, al Palamós-Costa Brava està prohibit fallar. Diumenge arriba el Numància, un rival sempre complicat. Amb vistes a aquest partit, el panorama s'esclareix una mica per a Alsina, que recuperarà Chumbi i Escassi. El davanter andalús podrà competir amb una protecció al dit lesionat mentre que el migcampista madrileny ha deixat enrere les molèsites a la cuixa.

Eloy Gila, el 24è home

D'altra banda, amb el debut d'Eloy Gila a San Mamés dilluns , Alsina ja ha fet servir 24 jugadors aquesta temporada. El jugador vallesà va entrar a deu minuts pel final juntament amb Pitu Comadevall per mirar de canviar la dinàmica d'un partit que feia molta pujada. Una lesió a l'espatlla a la pretemporada i diversos problemes físics posteriors li han fet perdre el primer quart de temporada. Després de l'estrena de Gila a la Lliga, Enric Pi i el lesionat Ruymán Hernández queden com els únics futbolistes blaugrana que encara no han tingut minuts a la competició regular. El lateral esquerre de Granollers sí que va jugar a la Romareda contra el Saragossa en el partit de Copa del Rei (1-2).