Gairebé dos mesos després de fracturar-se l'húmer al camp de l'Albacete i d'haver hagut de veure els darrers vuit partits des de la graderia, René Román va tornar a l'onze inicial ahir a San Mamés. Oriol Alsina ja havia deixat clar a principis de la setmana que passada que «René era molt René» i que era el porter «titular». L'andalús, un cop superada la fractura al cap de l'húmer va tornar així sota pals després que Ratti i Moragón s'haguessin alternat la titularitat durant la seva absència. Malgrat la derrota, René va reaparèixer aturant un penal a Guarrotxena a la segona part i va ser un dels millors dels gironins.

«Ha sigut una llàstima perquè al final l'aturada del penal no ha servit per a res i hem perdut el partit», es lamentava el porter als vestidors. Segons ell «el futbol es decideix per petits detalls, hem tingut una errada molt gran en la sortida de pilota en l'1-0 i ells l'han aprofitada». René va considerar justa la victòria basca: «Nosaltres amb prou feines hem creat perill i ells de tres o quatre ocasions n'han aprofitat dues».

El retorn de René no va ser la única novetat a l'onze. Alsina va canviar fins a mig equip del que va perdre a Palamós contra el Ponferradina per la mínima (0-1). A banda de René, el tècnic va apostar per Tito en el lloc del fins ara intocable Escassi, lesionat. L'entrada d'Aimar per De los Reyes, d'Emilio Sánchez per Pitu, Querol per Giva i de Ríos per Juanto Ortuño van ser els altres canvis que va fer l'entrenador per mirar de fer reaccionar l'equip. Amb Aimar a l'onze i sense De los Reyes, Jordi Masó va ser qui es va col·locar al lateral esquerre.