El Llagostera ha perdut per 2-0 a Tarragona, en el retrobament amb el Nàstic un any i mig després d'haver-lo deixat sense ascens a Segona A en la promoció que els va enfrontar. Als gironins els ha afectat molt l'expulsió d'Escassi als trenta minuts de joc.

Bouzón, en el minut 26, i Rayco, als tres minuts de l'inici del segon acte, han sigut del Gimnàstic de Tarragona contra un Llagostera que després de catorze jornades de campionat encara no coneix la victòria fora del seu estadi.

El Nàstic ha començat amb nerviosisme el partit, empès per una afició que ha respost a la crida del club (10.000 espectadors) per rebre al Llagostera després del playoff d'ascens de fa dues temporades.

Els d'Oriol Alsina, de la seva banda, han esperat pacients les seves opcions a la contra aprofitant la velocitat de Querol i la potència de Juanjo i Chumbi.

Després de 15 minuts de domini local sense intimidar la porteria defensada per René, ha començat el setge amb les arribades de Palanca i Emaná.

Però ha estat Bouzón, després de remat de servei de córner de Rocha al travesser, qui ha inaugurat l'electrònic empenyent amb el cap la pilota al fons de les malles en el minut 26.

No ha variat l'equip visitant la seva forma de jugar després d'encaixar el primer gol i han empitjorat les seves opcions en el partit després de l'expulsió d'Escassi, per doble groga, en el minut 30.

Ha dominat a plaer, però sense perill el Nàstic l'últim quart d'hora del primer acte aprofitant la superioritat numèrica en el terreny de joc i ha sentenciat el partit el Nàstic als tres minuts de la represa.

Rayco ha encertat a rematar una pilota mort a l'àrea petita per establir el 2-0, la qual cosa ha estat una maçada d'un Llagostera que ni tan sols s'havia assentat de nou en el camp.

Emaná ha tornat a demostrar la seva millora física amb una exhibició de força i qualitat en totes les participacions ofensives de l'equip local, creant desajust en la defensa dels visitants.

Ha abaixat els braços el Llagostera incapaç de trenar cap jugada de perill en el segon acte. Per contra, el Nàstic s'ha agradat en el camp victorejat per un públic lliurat a la superioritat del seu equip.

Poca història més ha tingut la segona meitat, amb un Nàstic que ha fet dormir el partit coneixedor de la seva superioritat numèrica. Naranjo i Álex López, sol, davant René, han pogut augmentar la nòmina golejadora d'un Gimnàstic que ha tingut pietat del Llagostera que en catorze jornades lligueres només ha sumat un punt fora de Palamós, a Girona.

Fitxa tècnica:

Gimnàstic: Reina; Xisco Campos, Iago Bouzón, Molina, Mossa; Rocha (Fali, min.56), Tejera; Palanca (Naranjo, min.74), Emaná (Xisco Muñoz, min.67), Rayco; i Álex López

Llagostera: René; Aimar, Fran Cruz, Jorge, Masó; Querol, Escassi, Tito, Ríos (Imaz min.72); Juanjo (Benja, min.55); i Chumbi (Pitu, min.40).

Gols: 1-0, min.26: Bouzón. 2-0, min.48: Rayco.

Àrbitre: Cordero Vega, (comitè càntabre). Ha mostrat cartolina groga a Rocha (min.14), Palanca (min.58), Emaná (min.63), Tejera (min.68), per part local, i a Querol (min.50), Jorge (min.63), René (min.68), Benja (min.77), Fran Cruz (min.81) per part visitant. Ha expulsat amb doble groga Escassi (min. 18 i min.30).

Incidències: Partit de la catorzena jornada de la Segona Divisió, disputat en el Nou Estadi de Tarragona davant 10.162 espectadors.