"Ha hagut de venir el Llagostera, l'equip que menys afició mou, perquè hi hagi 10.000 persones al camp". Això mateix es va sentir ahir, ben entrada la tarda, en una xerrada entre alguns aficionats del Nàstic que marxaven contents amb el resultat del seu equip. El Nou Estadi, un dels camps que fa més patxoca de la categoria, no havia atret grans entrades aquest any. Fins ahir. La visita de l'enemic número u va fer que l'afició grana despertés a la crida que des de feia dies havia sorgit del club. Hi havia ganes de venjança i això es va notar a l'ambient. La gent, o bona part d'ella, no havia paït encara quedar-se a les portes de la Segona A dos anys enrere, i menys haver-ho fet contra un club teòricament més humil com ho és el Llagostera per a l'afició tarragonina. Abans, durant i després del matx, hi va haver tota mena de crits, insults i càntics despectius per a l'expedició blaugrana. Ningú se'n va lliurar.

Només saltar el porter René a la gespa per fer els primers exercics d'escalfament, la poca gent que havia començat a poblar les graderies ja va arrencar amb els primers xiulets. Els decibels es van disparar quan Oriol Alsina va sortir al camp, a veure com escalfaven els seus homes. Tot un catàleg d'insults, burles cap al seu físic i records als familiars més propers van ser algunes de les perles que va rebre per part de l'afició tarragonina, que també va xiular la presidenta, Isabel Tarragó.

Un altre blanc de l'ira del Nou Estadi va ser David Querol, a qui ningú li va perdonar haver canviat Tarragona per Llagostera precisament l'estiu del 2014. El van xiular a cada pilota que va tocar. Tampoc se'n va lliurar Javi Salamero. L'ara secretari tècnic dels gironins, va entrenar el Nàstic tres temporades enrere. Durant el segon temps, li van dedicar càntics ofensius. Amb el marcador a favor, l'afició es va deixar. "A Segona B!", els cantava als blaugrana, que feien el que podien a la gespa. També hi va haver insults a la sortida de la zona mixta, quan un grup de seguidors locals va escridassar Alsina, Querol i d'altres jugadors quan aquests pujaven a l'autobús per posar rumb cap a terres gironines.