El tècnic maresmenc del Llagostera, Oriol Alsina, va valorar la victòria davant l'Osca com un resultat "just" on el Llagostera ha tingut "ocasions clares de Pitu, en dos llençaments de falta i algun contraatac per sentenciar".

No hi ha cap dubte que l'equip mostra la seva millor cara a Palamós on són "un dels millors equips de la categoria com a local". Davant l'Osca, Alsina destaca els dos gols d'estratègia i el paper de jugadors com Aimar, "que té unes virtuts diferents als altres però una agressivitat i intensitat envejable".

El gran repte que té ara l'equip per endavant són els partits a domicili. "Tots els partits de la categoria tenen una gran dificultat i jugar a fora, encar més. Hem d'intentar no mostrar la nostra pitjor cara lluny de casa i fer un pas endavant a camps com els de l'Oviedo o el del Còrdova".

Les dinàmiques de l'equip són molt clares quan juguen a casa o ho fan fora. La victòria d'ahir contra l'Osca va confirmar el moment de l'equip al Palamós-Costa Brava i també ho va recalcar l'entrenador al final del partit. "A casa som dels equips més solvents de la categoria. Tenim clar que hi perdrem partits i seran aquests els que haurem de recuperar a domicili".

Finalment va voler recalcar la importància del partit de dimecres davant el Deportivo de Copa del Rei, on va voler destacar el paper de la plantilla i dels jugadors que estan jugant últimament. "Molts jugadors poden anar rotant i això permet que tots ells es deixin la pell als entrenaments per entrar a la convocatòria".

Tevenet, orgullós de l'equip

L'entrenador andalús de l'Osca, Luis Tevenet, va afirmar que "estic orgullós del treball que ha fet l'equip. Només ens ha faltat tenir efectivitat".

El conjunt aragonès va tenir oportunitats per fer algun gol i l'entrenador va destacar que "no tenir encert en atac et condicina. No és que no generem ocasions ni arribades de perill, sinó que simplement ens falta encert". Tevenet considera que podrien haver marxat "amb un millor resultat" de Palamós i convençut que "no passarem dificultats si juguem així".