L'entrenador del Deportivo, Víctor Sánchez del Amo, ha facilitat aquest dilluns la llista de convocats per al partit de dimecres que ve contra el Llagostera, corresponent a l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, una cita en què no hi seran set dels titulars de la jornada de Lliga de dissabte passat.

El tècnic no pot comptar per al duel amb els lesionats Fabricio, que va notar molèsties en el primer entrenament de la setmana; l'argentí Jonás Gutiérrez, que va patir una punxada muscular a Las Palmas; l'internacional costa-riqueny Celso Borges, amb una fractura al cinquè metatarsià del peu esquerre; i Luis Alberto, amb una lesió inguinal.

Per decisió tècnica, es quedaran a Galícia el porter argentí Germán Lux, Fernando Navarro, Álex Bergantiños, Pedro Mosquera, Juanfran Moreno, el brasiler Sidnei i el màxim golejador de l'equip, Lucas Pérez.

Víctor, que desplaçarà a un porter de la primera plantilla, l'asturià Manu Fernández, comptarà a la Copa amb cinc jugadors que tenen fitxa del filial: els porters David Gómez i Anxo, el central Róber i els mig Pinchi i el portuguès Miguel Cardoso.

Dels titulars de Las Palmas en lliga dissabte passat, només són a la convocatòria Cani, Jonathan Rodríguez, el portuguès Luisinho i Alejandro Arribas.