Eliminats l'Albacete i el Saragossa, dos rivals de la mateixa categoria, ara la proesa del Llagostera és la d'intentar superar un Primera com ho és el Deportivo. L'equip prepara l'eliminatòria amb la màxima il·lusió i ambició. Els gallecs imposen respecte (els de Víctor són cinquens a la Lliga i vénen de guanyar clarament a Las Palmas), però entre la plantilla blaugrana regna un ambient de confiança. Sobretot després després del vital triomf de dissabte contra l'Osca a l'estadi. El davanter Rafa Fernández Martínez 'Chumbi' considera que demà, esgarrapar un resultat positiu pot ser vital per viatjar a terres gallegues amb optimisme. "Si volem tenir opcions, serà molt important el partit de casa. Si portem un bon resultat a Riazor, per què no podem superar l'eliminatòria?"

Chumbi considera que caldrà jugar amb la màxima intensitat perquè "si el Deportivo està fi, ens pot fer mal. La clau és jugar seriosos. Estic convençut que si juguen els que tenen menys minuts a la Lliga, competiran amb moltíssimes ganes". Amb l'atenció centrada a la competició domèstica i amb l'objectiu de sortir del descens, el murcià no creu que la Copa arribi en mal moment. "No ens molesta. Som 25 jugadors. Per tant, tots tindrem oportunitats. A més, és una competició bonica i ens visita un històric. És un premi per al club. Afrontem l'eliminatòria amb optimisme, ganes i sense pressió".

De la seva banda, el migcampista Pitu Comadevall, autor de tres gols aquesta temporada, es manté fidel al discurs de Chumbi i considera que la "il·lusió" és el principal ingredient dels llagosterencs per plantar cara al Deportivo de la Corunya. "És la segona vegada que ens veiem les cares amb un equip de Primera i esperem que la gent vingui a l'estadi a donar-nos suport". Les mateixes paraules, si fa no fa, de Tito Ortiz, qui aprofita per fer una crida a l'afició perquè el Palamós-Costa Brava presenti una bona entrada. "Per nosaltres és molt important que vingui gent i hem de ser realistes. Jo, a la Lliga, trobo a faltar més públic. Ens ajuda molt i els jugadors ho agraïm". El barceloní va reconèixer, després de superar l'Osca, que el Llagostera local i el visitant "és com el dia i la nit. A fora de casa ens costa moltíssim i no som competitius. En canvi, a Palamós és un altre món". Tito Ortiz creu també que la darrera victòria pot suposar una empenta moral per demà i insisteix a reclamar la presència dels socis i aficionats blaugrana: "Necessitem que vingui més gent al camp. Potser l'horari no ajuda gaire però estem davant un partit històric i tots plegats ho hem de gaudir".