El cicle de cinc targetes grogues que acumula el davanter del Llagostera Juanjo Expósito farà que un dels homes més en forma del conjunt d'Oriol Alsina es perdi el partit de demà davant l'Oviedo. El futbolista de Santander, autor del gol dels gironins dimecres davant el Deportivo (1-2) en l'eliminatòria de Copa i del segon gol en la victòria en l'última jornada de Lliga, 2-0 contra l'Osca, és un dels jugadors d'Alsina en més bona forma. Juanjo Expósito que la temporada passada va marcar tots els gols amb la samarreta llagosterenca a domicili, enguany, els ha anotat tots a Palamós. Diumenge, però, no podrà ajudar amb els seus gols a aconseguir el primer triomf dels gironins lluny de terres gironines, una absència destacada pel tècnic dels blaugrana. Segons Alsina, la baixa del davanter càntabre, serà difícil de suplir perquè "és un jugador molt important per nosaltres i la seva absència ens condiciona la forma de jugar". El maresmenc diu que el Llagostera no es pot queixar perquè "tenim un bon fons d'armari i el que surti té l'oportunitat de fer-ho igual de bé que ell". En aquest sentit, el tècnic afegeix que "a Llagostera és difícil ser un fix i fins i tot entrar en una convocatòriat. El millor exemple ens el van donar dimecres els menys habituals actuant molt bé contra el Dépor".

"La corpulència, el físic, com baixa les pilotes, el treball ofensiu i defensiu i el fi olfacte de gol". Alsina no estalvia floretes a l'hora de destacar les millors qualitats de Juanjo. "Crec que Juanjo és el millor jugador de la categoria baixant pilotes. Destaca molt ofensivament, però, a més, en l'estratègia defensiva sempre està ben situat". Les alternatives són Benja, Juanto, Imaz, Gila i Chumbi. En aquest sentit, Alsina ja ha advertit més d'un cop que al mercat d'hivern "portarem alguns jugadors".

Giva, lesionat

A la llista de convocats per viatjar cap a Astúries no hi figura Giva. El brasiler es va fer una elongació a l'abductor a l'entrenament d'ahir i serà baixa. Tampoc viatja a Oviedo, l'altre brasiler, Mosquito. El davanter fa cinc jornades que no entra en cap llista de convocats. A banda de les baixes de Juanjo i Masó per sanció, Ruymán i Emilio Sánchez segueixen lesionats mentre que Moragón i Pi es queden fora per decisió tècnica.