l'expedició de la UE Llagostera-Costa Brava encara no haurà arribat a casa quan els primers exemplars d'aquest diari arribin als quioscs. Després de perdre (2-1) al Carlos Tartiere l'equip va pujar a l'autocar per recórrer els mil quilòmetres que separen Oviedo de la Costa Brava.

La previsió eren unes 12 hores. No tothom pot dormir en aquests viatges, i és molta estona per rumiar per què l'equip continua sense guanyar fora de casa. Ja són 8 jornades, 24 punts dels que només han sumat un empatant a Girona. Ves per on, el desplaçament més curt que han hagut de fer fins ara els d'Oriol Alsina. Abans Lugo, Albacete, Mallorca, Alcorcón, Bilbao i Tarragona. En total 4.590 quilòmetres. Molts per tan poc botí. En aquest aspecte el Llagostera ja és juntament amb Athletic Bilbao el pitjor equip de la categoria, i hauríem de retrocedir molt enrere per trobar uns registres com aquests des de la seva arribada al club. Si és que els hi ha. Ahir el problema com ja va passar el dia de la golejada (6-1) a Alcorcón va ser la manca de concentració en els primers minuts.

Com va dir el mateix tècnic, "un regal" que si no arriba a ser per René Román potser hauria acabat en una nova desfeta. Al minut 5' el gadità va salvar al seu equip quan l'afició asturiana cantava el 2-0. El canvi de Juanto abans de la mitja hora apunta clarament a qui va "pagar" els plats trencats, i al final Alsina tampoc va amagar les raons de la seva decisió. Més enllà de senyalar "culpables" poques coses més pot provar el tècnic, que davant les baixes, especialment la de Juanjo, va sorprendre amb una alineació pensada per jugar a futbol. Qualitat en detriment de caràcter. Serà que no es pot tenir tot? Igualment, si no fos pel resultat final, no és pot dir que l'aposta sortís del tot malament. Això i que amb bones intencions no n'hi ha prou. Fora de les quatre parets de Palamós segueixen faltant coses. La principal, creure que es pot guanyar. En els moments claus s'intueix una certa por a aconseguir allò que tan desitges, mereixes i necessites, el que provoca l'error en un control, una última passada o la rematada. Còrdova està a 944 quilòmetres.