Pau Domínguez, el juvenil del Llagostera que va ser sancionat per error per una agressió a un àrbitre que no va cometre, va tornar a jugar dissabte passat. Si dilluns el col·legiat Eduardo Marasciuolo adreçava al comitè d'Apel·lació una circular exculpant el defensa de Caldes després d'admetre que en aquells moments de tensió es podia haver confós de futbolista, dijous era aquest organisme el que acceptava aquests arguments i li retirava els 25 partits de càstig que, inicialment, li havia posat Competició. Marasciuolo havia assenyalat Domínguez com un dels jugadors del Llagostera que el va agredir al final del partit de Segona divisió juvenil del 22 de novembre passat contra l'EF Baix Ter.

En concret va escriure a l'acta que l'havia trepitjat a la cama un cop havia quedat estès a terra en haver rebut un cop d'un altre futbolista blaugrana que també va ser castigat amb 25 partits. Domínguez, amb el suport del club i de la seva família, va defensar la seva innocència fins a poder aconseguir que li retiressin la suspensió.

El Llagostera va fer una investigació interna dels fets i va acabar identificant els jugadors que van participar en els aldarulls, als quals ha expulsat del club. Domínguez en va quedar exempt perquè va quedar clar que no hi havia participat. El defensa no va poder jugar la setmana passada per culpa de la sanció, ni tampoc va poder exercir com a tècnic del futbol base, una tasca en què ha debutat aquest curs, amb 16 anys. Amb la retirada de la suspensió, Domínguez va poder tornar a disposició del seu entrenador.

Tot i que aquest cap de setmana les competicions de futbol territorial i de base s'han aturat amb motiu del pont festiu, el Llagostera juvenil tenia un partit pendent contra el Begur. En el seu dia van quedar pendents 36 minuts perquè el partit es va haver d'aturar per culpa de la boira. En el moment de la suspensió el resultat era 1-1 (el gol blaugrana el va fer el propi Domínguez anotant un còrner directe). Dissabte en la represa el partit va acabar-se amb un 2-2 al marcador. El defensa va tornar a jugar i va mostrar el seu agraïment al suport mostrat pel Llagostera.