Mamadou Koné es va tornar a creuar ahir en el camí del Llagostera amb un gol que va acabar significant la derrota del conjunt d'Oriol Alsina. El davanter de Costa d'Ivori va fer el definitiu 2-1 i, d'aquesta manera, va marcar el segon gol als gironins després que l'any passat ja ho fes vestint la samarreta del Racing al Nou Estadi. Koné, amb els càntabres, ja havia sigut rival del Llagostera en el play-off d'ascens del juny de 2014 a Segona A. En el partit d'anada al Municipal va rebre els gestos racistes d'una aficionada i aquest fet va acabar comportant una sanció pel club en forma d'haver de jugar a porta tancada el seu primer partit de la història a la Lliga Adelante, ja la temporada passada, al Nou Estadi de Palamós.

Koné ja sap què és marcar al Llagostera. En aquella promoció no ho va fer però a Segona ha batut el porter blaugrana la temporada passada i aquesta. L'1 de novembre de 2014, el jugador es retrobava amb l'equip d'Oriol Alsina. Aquell dia, en partit de l'onzena jornada de lliga, el Racing va guanyar el Llagostera per 0-2. Precisament, el segon gol va ser obra de Koné en el m.84. En canvi, a la segona volta, la victòria va ser favorable a l'equip gironí (0-2), malgrat que en aquesta ocasió Koné no va jugar per lesió. Ahir, de nou, Koné es va tornar a creuar en el camí del Llagostera. El davanter va ser l'autor del segon gol, aquest cop però defensant la samarreta de l'Oviedo. El jugador africà va marcar en el 25', pocs minuts després que Querol (19') aconseguís igualar el gol inicial de Linares (2'). Koné va ser substituit per Cervero en el 88', amb ovació inclosa de la seva afició.

Per altra banda, ahir el Llagostera va estrenar per primera vegada aquesta temporada en partit de Lliga, la tercera equipació de color taronja llampant. Els d'Alsina ja l'havien estrenat en el partit de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei a La Romareda contra el Saragossa, el passat 15 d'octubre.

Finalment, destacar que ahir, i per tercera vegada a la Lliga aquest curs, el Llagostera va aconseguir perforar la porteria rival. Les altres dues vegades, el 27 de setembre contra el Girona a Montilivi (2-2), i el 24 d'octubre al camp de l'Alrcorcón (6-1). Ahir, i aprofitant els quatre dies de festa, uns 15 aficionats del Llagostera van presenciar el partit des del Carlos Tartiere.