El Llagostera és conscient que per mantenir-se a Segona A haurà de patir. Ja ho va fer la temporada passada, en què va signar un inici similar a l'actual pel que fa als números. Tot i això al final es va convertir en una de les sensacions de la segona volta i va acabar fins i tot lluitant per disputar el play-off d'ascens. Veient la mala dinàmica de l'equip, bàsicament a domicili on tan sols ha sumat un punt, Oriol Alsina i el seu equip tècnic estan decidits a reforçar la plantilla. El tècnic ja havia anunciat que el Llagostera recorreria al mercat d'hivern però no ha calgut esperar que aquest s'obrís. Ahir mateix, el club gironí va anunciar la incorporacó de José Carlos Fernández, que feia quinze dies que s'estava entrenant a prova amb l'equip. L'extrem, de 28 anys, signa fins a final de temporada amb el conjunt blaugrana i aquest matí serà presentat. Tot i això, l'andalús no podrà començar a jugar fins a principis de gener quan la La Lliga de Futbol Professional obri el període per inscriure jugadors. El seu primer partit, doncs, podria ser contra a Palamós contra el Leganés.

Nascut a Minas de Ríotinto (Huelva), José Carlos era considerat un dels jugadors amb més futur del planter del Sevilla. Amb 21 anys va debutar a Primera de la mà de Manolo Jiménez el febrer del 2009 en la victòria a Montjuïc contra l'Espanyol (0-2). Amb el primer equip del Sevilla hi disputaria 25 partits fins i tot un de la prèvia de Champions League contra el Braga però la manca de minuts faria que acceptés una cessió al Cartagena a Segona A (2011). Desvinculat del Sevilla aquell estiu, tastaria l'aventura a Grècia amb l'AEK Atenes (11-12) per tornar l'any següent a Primera amb el Rayo. A Vallecas va viure el seu millor curs (12-13) amb 32 partits i 2 gols però una lesió greu al genoll la temporada següent (13-14) suposaria el principi de la seva davallada. La campanya passada el Deportivo va desestimar el seu fitxatge perquè no va superar la revisió mèdica. Tot i això, el Còrdova el va rescatar però va tornar a lesionar-se de gravetat en el primer partit que va jugar. El mes de novembre va quedar desvinculat del Còrdova per la recaiguda de la lesió.

José Carlos ha convençut Alsina i arriba per competir amb David Querol per un lloc a la banda dreta. Hàbil, ràpid i amb un excel·lent xut des de la distància, l'andalús aportarà més qualitat i capacitat de desequilibri al Llagostera. El club gironí confia a veure la millor versió d'un José Carlos que espera oblidar les dues greus lesions consecutives i reivindicar-se a terres gironines.