El defensa del Llagostera Fran Cruz viurà avui un partit d'allò més especial. Torna no només a un estadi que coneix la mar de bé, sinó també a la seva ciutat natal. Al Nuevo Arcángel va créixer com a futbolista i aquesta tarda s'enfrontarà al que ha estat l'equip de la seva vida. «Serà un partit molt bonic de jugar. Des de petit sempre hi penses, però mai t'imagines com serà aquell dia. Torno a casa i ho faig al bàndol contrari», expressa l'andalús, que aquest passat estiu va marxar per la porta del darrere i d'una entitat en la qual ha estat durant 17 anys de la seva vida. «Hi ha ocasions en la teva vida en què has de prendre decisions pensant amb el cap i en clau de futur a llarg termini. Sí que comptaven amb mi, com a mínim en un principi, però després ja no. Em va sortir l'oportunitat de venir a Llagostera per tenir minuts i no m'ho vaig pensar més».

Tot i que els blaugrana encara no han guanyat a fora, estan en descens i visiten el líder, Fran Cruz no és dels que llança la tovallola abans d'hora. «Per què no podem guanyar??Sempre hi ha d'haver una primera vegada. Crec que podem fer un gran partit, jugar de tu a tu. Anirem a sumar els tres punts», confessa.

El que té molt clar és que, independentment del resultat, quan salti al camp li vindran al cap «molts records» perquè després de «tants anys» al Còrdova li serà «impossible» no pensar-hi. «Em quedo amb l'ascens, però tot això és passat».