No hi ha manera. Ni el Llagostera se'n surt a domicili (1 punt de 27) ni el Girona sap el que és acumular bons resultats a Montilivi (només ha guanyat un partit a casa en tota la temporada). D'aquesta manera, és molt difícil sumar punts i, així, mirar cap amunt es fa gairebé impossible. Aquesta jornada ha quedat en evidència que els dos representants gironins hauran de remar de valent si volen escapar d'una situació que se'ls està complicant de mica en mica. Tots dos perdien el dissabte, a cap d'ells els acompanyaven els resultats de la jornada i continuen instal·lats a la part baixa de la classificació.

Res de nou a Llagostera. Nova derrota a fora i un cap de setmana més en descens. Els blaugrana es mantenen en la vintena posició, tenen 16 punts i la salvació es queda a 2 punts per sobre. Bilbao Athletic i Almeria (el nou cuer) tenen 14 punts i continuen per sota dels d'Alsina. Escapar de les últimes quatre posicions abans que acabi ?l'any serà impossible. Bàsicament perquè els dos equips que té per sobre, Girona i Mallorca (tots dos amb 18 punts) es veuen les cares aquest proper dissabte. Tots dos o, com a mínim un d'ells, puntuarà. La diferència de gols no va a favor dels blaugrana, que encara que gua?nyin el Mirandés no podran superar gironins i balears.

Molt malament li ha anat al Girona que tant Valladolid com Osca hagin guanyat aquesta setmana. Els de Machín cauen dues posicions, són ara divuitens i empaten a punts (18) amb el primer equip que és en descens, el Mallorca. Curiosament, és el proper rival a la Lliga. Per tant, si el Girona perd a Palma, caurà segur en descens, cosa que seria la pitjor manera de tancar el 2015 i d'iniciar amb mil i un dubtes l'any entrant.