Quan la UE Llagostera-Costa Brava juga al Nou Municipal de Palamós és habitual que el departament de premsa del club faciliti el full d'alineacions mitja hora abans que comenci el partit. Normalment coincideix amb la sortida de l'equip per fer l'escalfament. Ahir ho va fer uns minuts abans amb una notícia del tot inesperada. José Carlos Fernández entrava per primer cop a la convocatòria dels gironins, onze dies després de ser presentat. L'andalús jugarà amb el dorsal 11 que duia Enric Pi.

Com era d'esperar, el futbol va passar a un segon pla fins que va entrar al terreny de joc. Val a dir que en un quart d'hora, va revolucionar un partit encallat i resolt amb empat a zero. Però José Carlos no va ser l'únic protagonista de la tarda d'ahir. A la llotja hi havia Marcos Tébar que ja és a tots els efectes jugador d'un Llagostera que haurà de rescindir un integrant de la plantilla que almenys fins ahir encara ho desconeixia. Aquest any sembla que entren abans que no surten. La direcció esportiva s'està movent depressa, el temps dirà si ho està fent bé. En el cas de Pi es pot discutir el moment sobretot tractant-se d'un jugador amb un pes tant específic al vestidor com ho era ell, un dels integrants de la plantilla que va assolir l'ascens a Segona. A quest any la carta als Reis sembla que és llarga. A aquests dos, se n'hi podrien afegir com a mínim dos més.

Mentrestant al camp l'equip va sumar ahir un punt insuficient que el deixa a 33 de sumar els 50 que per a molts asseguren la salvació. Això són 11 victòries. Per ara, s'han encaixat 11 derrotes. A 11 dies d'acabar el 2015, la competició s'atura en el moment que l'equip més ho necessita, almenys per recuperar els lesionats. L'11 és el número del destí. El Llagostera haurà de començar a decidir el seu després de Nadal.