«Amb bones sensacions perquè he tornat a fer allò que m'agrada que és jugar a futbol». Així es va sentir José Carlos després de tornar a competir damunt un rectangle de joc, després de gairebé un any en què les lesions li havien privat de fer allò que més li agrada. El millor regal de Nadal i una injecció de moral de cares al nou any. Allò que pot sonar a tòpic i que sovint utilitzen tots aquells futbolistes que deixen enrere una llarga lesió, de ben segur que no ho és en el seu cas.

Diumenge passat a les acaballes del Llagostera-Mirandés, la realitat de l'expressió tornar-se a sentir futbolista va ser una veritat absoluta per al nou futbolista llagosterenc. José Carlos va veure, per fi, la llum al final del túnel en els compassos finals del partit davant el Mirandés quan Alsina li va dir que parés d'escalfar-se perquè era el moment de jugar. L'extrem andalús portava entrenant-se des del novembre amb els gironins i finalment la seva qualitat va convèncer Alsina. Corria el minut 74 quan Ríos deixava el rectangle de joc en benefici de José Carlos.

Amb passat a Primera a les files del Sevilla, el Rayo i el Còrdova, José Carlos estampava la seva signatura a principis de desembre i abans de marxar de vacances de Nadal va rebre un bon obsequi d'Alsina en forma de minuts. Escassament va tenir un quart d'hora però el nou jugador del Llagostera ja va deixar mostres de la seva classe amb alguns detalls que van fer pensar que amb l'entrada de l'ex-Còrdova el triomf arribaria. Desequilibri en l'u contra u, bones centrades des del costat dret i algún túnel als defenses burgalesos van ser algunes pinzellades d'allò que pot oferir la nova incorporació.

Després del debut amb els blaugranes, José Carlos era un home feliç a la zona mixta de l'estadi palamosí perquè com ell mateix assegurava «estic molt content de debutar amb el Llagostera perquè feia molt de temps que estava aturat». «He debutat en un partit gens fàcil, de moltes anades i vingudes», va dir el nou fitxatge llagosterenc admetent que «jugar a la banda dreta a cama canviada és quan em sento millor i més còmode però puc actuar en qualsevol posició d'atac».

El nom de José Carlos a la convocatòria per l'últim partit de ?l'any va ser una de les principals novetats. L'extrem nascut a Huelva assegura que «fa uns dies el club em va comunicar que m'estaven fent els tràmits per poder jugar i finalment així va ser», va dir José Carlos, que ara espera deixar enrere d'una vegada per totes les ?maleïdes lesions. Després del debut de diumenge diu que «ara sé que a poc a poc aniré a més i el que vull més és ajudar l'equip». Tot just va debutar contra els burgalesos, però José Carlos confia cegament en la qualitat dels seus companys en l'intent de sortir de les posicions de descens. «Queda molta Lliga i estic convençut que ho tirarem endavant».