A Almeria, el Llagostera ha fet un pas endavant respecte al joc que ha fet fora de casa en molts dels desplaçaments d'aquesta temporada tot i que, al final, ha acabat resultant insuficient per puntuar al camp del fins avui cuers que ara supera l'equip del Gironès a la classificació.

Els locals, que estrenaven entrenador: l'argentí Gorosito, s'han avançat a la primera gràcies al gol de Quique González en una jugada en la qual la banqueta d'Oriol Alsina ha demanat fora de joc. Ja a la segona meitat, David Querol ha empatat pel Llagostera, però quatre minuts més tard Mohammed Fatou ha marcat el 2-1 definitiu.

Amb aquesta nova derrota lluny de Palamós, el Llagostera queda en la penúltima posició amb disset punts només per davant del Bilbao Athletic.

Fitxa tècnica:

2 - UD Almeria: Julián Cuesta; Ximo Navarro, Fran Vélez, Morcillo, Adri; Fatau, Lolo Reyes; Jonathan Zongo (Eldin Hadzic, m. 69), Fernando Soriano, Iván Sánchez (Iago Díaz, m. 81), i Quique.

1 - UE Llagostera: René; Aimar, Fran Cruz, Jordi López (Chumbi, m. 62), Samu dels Reis (Juanco, m. 70); Tito; Querol, Masó, Pitu, Ríos Reina (José Carlos, m. 62), i Benja.

Gols: 1-0, m. 47: Quique. 1-1, m. 54: Querol. 2-1, m. 57: Fatau.

Àrbitre: Ocón Arraiz, de la Rioja. Va amonestar a Ximo Navarro (m. 61), Mohammad Fatau (m. 70) i Lolo Reyes (m. 72), de la UD Almeria, i a Pitu (m. 36), Samu dels Reis (m. 41), Querol (m. 56) i Masó (m. 75), de la UE Llagostera.

Incidències: Partit de la dinovena jornada de la Lliga Adelante, jugat a l'Estadi dels Jocs Mediterranis, amb 6.497 espectadors.