Passen les jornades i el Llagostera que continua sense veure la llum. No guanya a fora de cap de les maneres, ni jugant prou bé, com va passar diumenge al camp de l'Almeria. I?tampoc se'n surt a la classificació. Superat el Nadal i amb aquests números, el vestidor és conscient que cal treure el cap al més aviat possible perquè de mantenir aquesta dinàmica, la salvació es convertirà en una missió més que complicada. Un dels que així ho veu és David Querol, l'autor de l'estèril gol a l'estadi Juegos Mediterráneos. El reusenc és del parer que no només s'ha de fer fort l'equip a Palamós, sinó que ja és hora de sumar de tres en tres a domicili.

«Si no guanyem fora de casa, és impossible aconseguir la salvació». Amb aquestes paraules expressava la situació que ara mateix viu el Llagostera. Té la permanència encara a prop, però fa massa jornades que no se'n surt i la necessitat comença a collar ben fort. «Només amb els bons resultats a casa no ens en sortirem. És cert que a Palamós l'equip rutlla, però tard o d'hora tornarem a perdre a casa. I llavors què?». Per a Querol, el que han de fer ell i els seus companys de vestidor és «guanyar a fora sigui com sigui», una missió que és veu complicada, però que no és pas una utopia:?«L'Almeria portava un grapat de jornades sense ?gua?nyar i ha aconseguit tallar aquesta dinàmica. A nosaltres ens toca fer-ho ja perquè guanyant només a casa estic convençut que no ens salvarem».

Aquest cap de setmana l'equip rep el Leganés abans de disputar dos desplaçaments de manera consecutiva. Primer, visitarà el camp del Saragossa el dissabte 16 de gener i després jugarà contra l'Osasuna al Sadar el diumenge següent, dia 24 d'aquest mateix mes. c.r. girona