El davanter del Llagostera Benja Martínez es mostra confiat i esperançat en assolir l'únic i principal objectiu per a l'any vinent: la salvació. Quan falten tres partits per acabar la primera volta, Almeria a fora, aquest diumenge, Leganés a Palamós i finalment a la Romareda davant el Saragossa, el davanter vallesà, afirma que tot i tancar l'any 2015 en l'avantpenúltima posició i el pobre bagatge de cinc triomfs en divuit jornades, res és definitiu: «la Lliga està molt igualada i tenim la sensació que hem fet una mala primera volta, però, cal dir que estem a dos punts de sortir del descens». L'exdavater del Girona creu que encara queda «molt marge de millora» i està convençut d'assolir la permanència.

Benja no és partidari de l'aturada per les festes nadalenques i hagués preferit continuar competint sense pausa. «Jo sóc d'aquells futbolistes que no volen parar de jugar perquè gaudeixo molt d'aquest esport», explica l'atacant, que posa a l'altra costat de la balança algun benefici que pot haver tingut aquest parèntesi nadalenc per l'equip d'Alsina: «és cert que potser una aturada ens haurà vingut bé per analitzar les coses des d'una altra perspectiva, desconnectar una mica i carregar piles». De l'arribada i debut de José Carlos, el davanter comenta que «m'hi vaig entendre bé el dia del Mirandés, té moltíssim talent, però, surt d'una lesió llarga i caldrà tenir paciència amb ell». Segons Benja, quan José Carlos agafi «confiança» i el to físic i el ritme adequat de partits, «la categoria li pot quedar petita».

Preguntat per quins són els aspectes que cal millorar perquè l'equip assoleixi la salvació l'any vinent, Benja té molt clar que «cal millorar en tots els aspectes, defensivament no encaixar tants gols, ofensivament aprofitar les ocasions que tinguem i sobretot cal aprobar d'una vegada per totes l'assignatura pendent de guanyar a fora».