En tres jornades, el Palamós ha viscut fins a tres debuts. Primer, davant el Peralada, va ser Cristian del Moral. Després li va arribar el torn a Aleix Feixas, davant el Manlleu, i aquest cap de setmana, el torn va ser per al tercer fitxatge d'hivern:?l'extrem de Sant Hilari Sacalm Ivan García. Arribat del Farners i de la Primera Catalana, el tècnic Joan Mármol li va donar l'alternativa al minut 79 del duel amb el Rubi. Va entrar amb Aleix Feixas i, tot i no poder ajudar a fer realitat la remuntada (1-1), el mateix Mármol va quedar prou satisfet amb el jugador. «Ha entrat en el pitjor moment perquè el joc era esbojarrat i anava a mil per hora. Però ho ha intentat fer-ho fàcil i simple», va valorar.

El tècnic demana «paciència» amb Ivan Garcia perquè «encara li falta temps i no li podem demanar el mateix que a Cristian del Moral o a l'Aleix (Feixas), que ja coneixen la categoria».

Format a la base del Girona, el selvatà reconeixia al final del partit que «estic molt content del debut. La llàstima és que no hem pogut guanyar tot i haver jugat prou bé». El nou jugador palamosí, com tot l'equip, marxava cap a casa «decebut» amb l'empat, sobretot perquè «les millors ocasions han estat nostres».

De la nova categoria, destacava que «la Tercera Divisió té un ritme molt alt i superior al de la Primera Catalana. He comprovat que cal dosificar-se bé perquè les dimensions del camp són més grans». Ara, només demana «seguir treballant» perquè les oportunitats arribin de nou ben aviat. La cirereta del pastís hauria estat copiar el debut de l'altre nou atacant dels palamosins, l'ex del Peralada Aleix Feixas, que a Manlleu (0-4) es va estrenar amb gol. «Hauria estat perfecte. N'he tingut una de molt clara que ens hauria donat la victòria però continuaré treballant per estrenar-me amb el Palamós».