El davanter reusenc David Querol ja ha igualat després d'haver-se disputat 19 jornades de Lliga els seus registres golejadors de la temporada passada. L'ex Nàstic ha fet tres gols, el mateix nombre de dianes que va aconseguir en l'anterior campanya en el debut dels gironins a la Lliga Adelante i també en la seva primera participació a la categoria de plata del futbol estatal. Aquest curs i, de fet, com va passar en el passat, els gols del davanter del Llagostera s'han fet esperar. La temporada 2014-15 no va ser fins en l'últim partit de la primera volta quan el seu primer gol a Segona Divisió A va servir per tombar a un candidat a l'ascens com era el Valladolid, que finalment acabaria disputant el play-off d'ascens a Primera Divisió. Aquell dia els blaugrana s'acabarien imposant per 2 a 0. Posteriorment, l'espigat i veloç davanter dels gironins faria dos gols més, també a Palamós i sempre dianes importants ja que van contribuir a sumar dues victòries més, en aquelles ocasions, davant l'Alabès (3-1) i el Lugo (3-2).

Aquesta temporada, l'ex Betis B, seguint el fil del curs passat, va foradar per primera vegada la porteria rival força tard, concretament va ser en la tretzena jornada en el partit a casa davant el Numància (2-1), confirmant l'estadística que diu que quan David Querol marca a Palamós, els tres punts es queden a casa. Aquell dia i després de deixar enrera una lesió, David Querol era un home feliç per tornar a fer allò que volen tots els davanters: gols. I més si aquests venien acompanyats d'un valor afegit molt important: punts. En aquella ocasió, davant els sorians, es va convertir en l'autèntic heroi i home clau per entendre el triomf dels d'Alsina ja que ell va obrir la llauna, va provocar el penal que va suposar el 2 a 0, i a més a més, el reusenc va provocar l'expulsió d'un rival, Juanma.

Després de la seva destacada actuació davant el Numància, Querol va ser titular en el seu retorn al Nou Estadi de Tarragona, la seva antiga llar abans de recalar a les files llagosterenques i rival d'aquests en el polèmic play-off d'ascens de fa tres temporades.

Com va quedar demostrat la temporada passada amb més de 2500 minuts jugats, la confiança d'Alsina envers Querol és total i després de la lesió que va patir a Montilivi en el derbi davant el Girona (2-2), de mica en mica, ha anat recuperant protagonisme i titularitats.

Els gols que marca a casa són sinònim de victòria llagosterenca. Hi ha una diferència substancial i molt important respecte als gols del davanter quan aquests els anota a Palamós o lluny de la Costa Brava. Com és sabut l'equip no rutlla a domicili: cap victòria i nou derrotes, i ni els gols que David Querol ha estat capaç d'aconseguir en els darrers desplaçaments, han servit per puntuar. En els dos últims partits a fora, el dorsal número set del Llagostera havia estat capaç d'igualar el marcador favorable dels rivals, però, pocs minuts després, l'alegria dels gironins per l'esperançador gol de Querol quedava en un no-res. Fa quatre jornades, a Oviedo, va igualar el matiner gol dels asturians al minut 19, però, Koné, sis minuts més tard feia el definitiu 2 a 1. A Almeria si fa no fa, la mateixa pel·lícula, Querol, el millor del Llagostera en l'últim matx, igualava l'1 a 0 dels andalusos al minut 54, però, l'alegria dels visitants només va durar quatre minuts, el temps que va trigar Fatau en fer el 2 a 1.

El davanter de Reus, però, seguirà treballant amb la mateixa intensitat per tal d'aconseguir que els seus gols facin sortir de les places de descens als d'Oriol Alsina i el proper diumenge (17.00) davant el Leganés, espera que amb el seu encert l'equip pugui sumar tres punts molt importants de cara a poder iniciar la segona volta de la Lliga fora de la zona de descens.

Per Reis a Llagostera

L'equip d'Oriol Alsina ja prepara el transcendental partit de diumenge davant el Leganés. Ahir els llagosterencs van rememorar vells temps tornant al Municipal de Llagostera per fer un entrenament a portes obertes coincidint amb la diada de Reis, entrenament que havia de servir per acostar els jugadors a l'afició en unes jornades tan assenyalades. La sessió preparatoria es va iniciar a les onze del matí amb nombrosos seguidors presents.

El Llagostera, així, comença a preparar el matx de diumenge davant el Leganés. El conjunt madrileny ocupa la vuitena posició amb vint-i-vuit punts, onze més que els gironins, penúltims amb disset, a tres del Mallorca, el primer que aconseguiria la permanència.