Oriol Alsina és d'aquells entrenadors que sol veure llum on sembla només haver-hi foscor. Moltes vegades, tot i perdre, és capaç de veure la part positiva de les coses. Per això, quan parla d'"un dels pitjors partits", és que el Llagostera, realment, ho ha fet malament. No va acabar massa content ahir. Ni pel joc dels seus, ni tampoc pel resultat. Perquè tot i que "hem estat millors en d'altres dies", Alsina va titllar d'"injust" el 0-1 final. "El Leganés ha estat molt afortunat. Amb una vegada i mitja ens han fet un gol. Nosaltres hem sigut superiors al primer temps i també al tram final del segon. Hem gaudit de bones ocasions", va justificar.

Es manté convençut que tard o d'hora l'equip se'n sortirà, però al maresmenc li comença a pujar la mosca al nas. "Contra el Mirandés vam estar bé i només vam empatar. A Almeria, tres quarts del mateix i vam perdre. Plou sobre mullat i crec que ja ens mereixem guanyar. La sort no ens està acompanyant", va explicar, abans d'admetre que ara el Llagostera encara "dos desplaçaments supercomplicats". "Esperem que ara sí que aconseguim la victòria a domicili. No hi ha volta de full. El que perdem a casa, ens toca guanyar-ho a fora. No hi ha volta de full".

Considera que la pressió i la necessitat comença a afectar alguns dels seus jugadors, als qui comença a veure "una mica tocats". A més, es queixava de la poca punteria davant la porteria rival. "Estem maleïts", va deixar anar. I va afegir que "no ens esperàvem aquesta derrota". A part d'elogiar Marcos Tébar i José Carlos, dels qui espera que siguin "jugadors molt importants" en el segon tram de temporada, també va parlar de Pitu Comadevall, que va ser ?subs?tituït al descans. "Ens ha demanat el canvi perquè ha notat una punxada al bessó. No estem tenint sort en aquest aspecte. També tenim l'Emilio (Sánchez) lesionat i sense jugar durant quasi tota una volta completa. Esperem recuperar jugadors i que els futbolistes importants no se'ns lesionin més".

Asier Garitano, l'entrenador del Leganés, se'n fa creus de veure el seu equip en zona de play-off d'ascens a la Primera Divisió. Ahir, després de vèncer per la mínima a Palamós, reconeixia estar "ple d'il·lusió" per aquest últim resultat. "No és només per estar a dalt, sinó sobretot per tenir 31 punts a la primera volta. Per un club humil com el nostre, això és molt important", deia el de Vergara, que parlava de "tres punts importantíssims" sobretot per haver-los sumat "contra un rival i en un camp molt complicat". Del matx, va reconèixer que "esperàvem més dificultats" per part del Llagostera i també pel vent, però que sobretot als primers compassos i durant "20 o 25 minuts" del segon acte havien tingut el duel "bastant controlat".