José Carlos Fernández està satisfet de la confiança que li brinda Alsina però empipat per la mala dinàmica de l'equip. El partit que el Llagostera va disputar el passat diumenge davant el Leganés va viure dues estrenes, la del debut per primera vegada amb l'elàstica blaugrana del migcampista Marcos Tébar i la presència per primera vegada dins l'onze titular de l'extrem José Carlos. L'andalús va arribar al club de la Costa Brava a principis de desembre amb un bon currículum a Primera Divisió.

En la seva presentació ja va deixar clar que una de les seves màximes prioritats, a banda de posar el granet de sorra perquè el Llagostera es mantingui a la categoria, és la de tornar a sentir-se futbolista després de patir el martiri de les lesions. L'atacant de Riotinto (Huelva), ja havia debutat amb la samarreta del Llagostera a l'estadi Palamós-Costa Brava en l'últim partit del 2015 davant el Mirandés (0-0) substituïnt Ríos al minut 74. En la derrota a Almería en l'últim desplaçament (2-1), el nou fitxatge del Llagostera també va entrar a la segona meitat substituïnt novament Ríos (min.63). El dorsal 11 dels gironins va tastar per primera vegada la titularitat amb el Llagostera en el partit davant el Leganés i tot i la llarga inactivitat i falta de ritme de partits, José Carlos, va romandre dins el rectangle de joc una bona colla de minuts, concretament, Alsina va decidir mantenir a José Carlos fins al minut 65 per donar entrada al murcià Juanto Ortuño.

Content per la confiança d'Alsina però autocrític i exigent amb el rendiment col·lectiu. L'ex del Còrdova, com la resta dels seus companys, després del 0-1 davant els madrilenys, va valorar tocat la tretzena derrota a la Lliga. «Contra el Leganés vam tenir alguna ocasió esporàdica però per guanyar partits tots hi hem de posar una mica més, tant defensiva com ofensivament». Missatge d'esperança perquè queda una última jornada de la primera volta i tota una segona per complir l'objectiu de la salvació. José Carlos, tot i la penúltima posició que ocupa l'equip, llança un missatge d'optimisme. «Hem de seguir treballant perquè queda molta Lliga però hem de millorar petits errors com el que ens va costar el 0 a 1 davant el Leganés i va provocar que anéssim tot el partit a contracorrent».

El debut per primera vegada a l'onze titular d'Alsina, va deixar a José Carlos un cert regust agredolç perquè les estrenes individuals si no van acompanyades de victòria, fan que l'alegria quedi un pèl o del tot enterbolida. «Personalment sí que estic content perquè portava moltíssim temps parat i la meva intenció és anar entrant poc a poc». José Carlos, agraeix els minuts que li dóna Alsina i en la seva primera titularitat com a blaugrana diu que es va sentir «bé, amb bones sensacions i només confio en poder continuar comptant i ajudant a l'equip».

Obligats a trencar el malefici i a sumar quelcom en els dos desplaçaments per no despenjar-se. José Carlos ja sap que el seu nou equip no li prova gens bé això de jugar a domicili, cap victòria i 1 punt de 30 lluny de Palamós. L'extrem creu que ha arribat el moment de fer un pas endavant i aprovar d'una vegada per totes l'assignatura pendent dels gironins. «En la situació que estem hem de guanyar tots els partits i primer ens enfrontem a un Saragossa fet per pujar. Sabem que serà complicat però juguem 11 contra 11 i que ens cal guanyar ja».

Quesada ha d'esperar

Dos dels tres fitxatges d'hivern ja s'han estrenat i ara només falta Nando Quesada. Amb els debuts de José Carlos i Tébar, només queda per estrenar-se de blaugrana, el migcampista sabadellenc, Nando Quesada. Abans del partit davant el Leganés, el tècnic del Llagostera, Alsina, va destacar que tant Tébar com Quesada, portaven un bon ritme d'entrenaments i que el seu debut seria immediat. Quesada va arribar procedent de l'Utrecht holendès i fins ara ha jugat a 2a Catalana amb el filial.