L'afició de l'Olot no tornarà a celebrar més gols d'Alberto Perea. El cos tènic, la directiva i els seguidors garrotxins tenien el cor en un puny des de feia dies pendents de la decisió del davanter manxec. Perea, autor de 9 gols aquesta temporada havia despertat l'interès de diversos equips de Segona Divisió A entre els quals l'Osca i l'Albacete. Tot i això, inconscientment es confiava que acceptaria continuar fins al 30 de juny a l'Olot. Finalment però, Perea farà les maletes. No ho farà per jugar a Segona A sinó que continuarà a Segona B defensant la samarreta del Barça B a qui intentarà ajudar a evitar el descens a Tercera.

Les seves contínues exhibicions i el seu repertori de gols de totes les factures amb la samarreta de l'Olot han fet que l'entrenador del Barça B, Gerard López, s'hagi enamorat futbolísticament de Perea. En aquest sentit, el fet que el representant del manxec, Diego Rangel, conegui bé el cos tècnic del filial blaugrana ha facilitat l'operació. Rangel va coincidir amb Gerard al Girona i coneix bé també el segon del Barça B, Javi Garcia Pimienta, de la seva etapa a Primera Divisió amb l'Extremadura . Les negociacions van començar dilluns al vespre i ahir al migdia es van tancar. Cal recordar que Perea té contracte amb l'Olot fins el 30 de juny amb una clàusula per la qual fins demà passat (dia 15) pot marxar a un equip de categoria superior a cost zero. En aquest cas, caldrà veure què estipula el contracte i si l'Olot acaba rebent alguna contraprestació econòmica ja que el filial blaugrana competeix a la mateixa categoria que els gironins. Perea es va entrenar ahir per darrera vegada amb els seus companys al Municipal garrotxí.

A manca de signatura, l'adéu de Perea, és un fet i ara el tècnic Rodri té un greu problema. El manxec és el màxim golejador i l'home que marca les diferències. Rere seu, a la llista de golejadors, hi són Uri Santos, amb 4, i Diego Sánchez, amb 3. El murcià va ser fitxat del Lleida per ser la referència ofensiva però fins ara les lesions no l'han deixat rendir al cent per cent amb continuïtat. L'adéu de Perea farà que la direcció esportiva de l'Olot, amb Àlex Terma i David Comamala i al capdavant, es vegi forçada a buscar un substitut de garanties per encarar la segona volta de la Lliga.

L'arribada de Perea al Barça B s'inclou en el marc de la revolució que està visquent el filial blaugrana aquest mercat d'hivern. Un cop finalitzada la sanció que li impedia inscriure jugadors, el filial ja ha donat d'alta fins ara Xemi (Cornellà), Romera?(Almeria B), Ezkieta (Osasuna Promeses), Moisés (Sevilla Atlètic), Robert (Fluminense) i Fali (Nàstic). Al mateix temps, el Barça B ha de fer lloc als nous fitxatges i està aprimant la plantilla cada dia. Els darrers a abandonar la disciplina blaugrana van ser ahir el defensa Macky Bagnack i el macedoni David Babusnki. Abans, ja havien fet les maletes Pol Calvet (Deportivo B), Fabrice Ondoa (Nàstic) i Álex Grimaldo (Benfica)i al porter Suárez també se li busca una sortida.

A banda de Perea, també podria signar pel Barça B l'exdavanter del Llagostera, Salva Chamorro, de 25 anys, actualment al?Tondela portuguès.