El Saragossa va començar a preparar ahir el partit de la propera jornada contra el Llagostera amb la principal novetat del retorn als entrenaments de Sergio Gil. El migcampista era habitual en les sessions de la primera plantilla amb l'anterior tècnic, Ranko Popovic, però uns problemes físics li havien impedit rendir al màxim i fins ahir Lluís Carreras no havia comptat amb ell. Després de la jornada de descans de dimarts el conjunt aragonès ha reprès el treball amb la vista posada en l'enfrontament de dissabte que ve contra el Llagostera. Pel Saragossa la victòria també és inexcusable si no vol perdre el tren de l'ascens directe, que ja té prou complicat.

El conjunt aragonès es va exercitar a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva durant una hora i mitja. Lluís Carreras va comptar també amb els futbolistes del filial Sergio Gil, Iñaki Olaortua i Sergio Buenacasa. Pel partit contra el Llagostera el Saragossa comptarà amb les baixes ja conegudes dels lesionats Jaume, Wilk i Abraham, a més de Marc Bertran, també per lesió, i del sancionat Àngel.

Al final de l'entrenament del jugador Isaac Carcelén va admetre que són els jugadors els que juguen i els que han de tirar endavant la situació en què es troba l'equip ja que, per molt bo que sigui el tècnic, si els seus homes no rendeixen «no serveix de res». Isaac va explicar que tots els components de la plantilla del club aragonès estan «posats»

a la feina perquè el fet de comptar amb un nou tècnic suposa que es competeixi més per estar en l'onze inicial. Sobre el Llagostera va destacar que els punts en joc són «més que importants per enganxar-se als llocs de dalt. L'objectiu és aconseguir els tres punts en cada partit per ser a les posicions d'ascens».