Ja en tenia ganes Marcos Tébar d'enfundar-se la samarreta blaugrana del Llagostera i jugar els primers minuts amb el seu equip. Des que a finals del mes de desembre va estampar la seva signatura amb el club gironí, que esperava aquest moment. No va poder estrenar-se al camp de l'Almeria, però les baixes federatives d'Enric Pi i Mosquito han deixat prou fitxes lliures perquè el madrileny fos inscrit aquesta passada setmana. No està al cent per cent de forma, tot i que Oriol Alsina advertia en roda de premsa que "ben aviat" podria arribar l'estrena del migcampista. El dia va ser ahir. No va ser d'inici, però Tébar va saltar a l'inici de la segona meitat per Pitu Comadevall. Va completar els seus primers 45 minuts com a blaugrana i tot i que no va poder ajudar el seu equip a guanyar cap punt, amb ell al camp els llagosterencs van oferir una versió més positiva que no pas la mostrada abans del descans.

"Amb una derrota no és la millor manera de debutar. M'ha costat entrar en els primers 15 o 20 minuts, perquè sortir al camp al segon temps sempre és més complicat, però a mesura que ha anat passant l'estona m'he trobat més a gust", reflexionava Tébar a la zona mixta, on va voler mostrar-se optimista davant les opcions de permanència: "Hi ha matèria prima, bons jugadors i un grup amb cara i ulls per tirar això endavant. Estem tots molt implicats amb el projecte i el nostre únic objectiu és salvar-nos". Després del 0-1 en contra, admetia que el vestidor estava "decaigut", però no amagava que "el calendari ens permet d'immediat dues bones oportunitats per estrenar-nos per fi a fora", referint-se als compromisos consecutius davant el Saragossa i l'Osasuna. Del matx, va parlar d'un bon segon temps dels gironins, però sense fortuna. "Ells s'han tancat al darrere i ens han cedit la pilota. Hem tingut alguna ocasió, però la pilota no ha volgut entrar".

José Carlos, titular

Una de les altres novetats va ser la titularitat de José Carlos, que va jugar 64 minuts abans de ser subs?tituït per Juanto Ortuño. L'extrem va declarar estar "content" per haver debutat com a titular. "M'he trobat bé, amb bones sensacions. Espero que el míster segueixi confiant en mi", va afegir.