Una de les imatges que va deixar el partit del Llagostera a la Romareda va ser el debut del jugador de Cambrils Edu Oriol, fitxat aquesta setmana, i que va sortir a la segona meitat per jugar els seus primers minuts amb la samarreta de l'equip gironí.

L'extrem va entrar al minut 73 per substituir Samu de los Reyes i no va tenir gaire protagonisme amb el joc. Edu Oriol no disputava un partit des del passat mes de maig, amb el Rapid de Bucarest, i haurà d'entrar mica en mica en l'estil de joc d'Oriol Alsina i haurà d'agafar ritme de competició.

Una de les notícies positives pel Llagostera en el partit d'ahir va ser la reaparició del migcampista Emilio Sánchez. El manxec, com Edu Oriol, va entrar a la segona meitat reapareixent així dos mesos després d'estar lesionat i no poder participar en els últims compromisos de l'equip. Emilio va aportar més equilibri i possessió al mig del camp i va tenir a les seves botes l'empat, en un xut que va sortir fregant el pal de la porteria aragonesa.

La reaparició d'Emilio i el debut d'Edu Oriol van venir propiciats per les baixes d'última hora de Jordi López, José Carlos i Querol. Per la seva banda, Tébar, que va debutar la setmana passada, va ser titular per primer cop.