El Llagostera continua amb la seva nefasta ratxa de resultats fora de casa i aquesta tarda tampoc ha pogut puntuar a Pamplona davant un Osasuna que lluita per les posicions de privilegi. Els gironins, novament farcits de baixes, han gaudit de les dues primeres ocasions del partit amb dos cops de cap de Jorge García i De los Reyes a la sortida de dos córners que podien haver dibuixat un partit completament diferent. La pilota no ha entrat i en el temps afegit de la primera part, Nino no ha perdonat (m.45+2). A la represa, Oriol Alsina ha arriscat amb l'entrada d'Emilio Sánchez i Imaz al terreny de joc i l'Osasuna ha sentenciat al contracop. Berenguer (m.84) ha fet el segon i ja en el temps de descompte, Mesa ha culminat una contra per fer el tercer i definitiu gol.

La derrota deixa el conjunt llagosterenc a sis punts de la permanència que marca el Mallorca amb 23 punts. La propera jornada, els gironins rebran el Lugo a Palamós amb l'obligació de sumar els tres punts per no començar a quedar-se massa despenjats

3 - Osasuna: Nauzet; Oier, Miguel Flaño, David García, Unai García, Javier Flaño; Roberto Torres, Merino, Olavide (Maikel Mesa, m.63); Kenan Kodro (Martins, m.79) i Nino (Alex Berenguer, m.76).

0 - Llagostera: René; Masó, Fran Cruz, Jorge (Pitu, m.76), Samu (Emilio, m.56); Escassi, Tébar, Juanjo; Edu Oriol (Imaz, m.61), Ríos; i Benja.

Gols: 1-0, m.47+: Nino. 2-0, m.78: Alex Berenguer. 3-0, m.91: Maikel Mesa.

Àrbitre: Cuadra Fernández (Comitè Balear). Va amonestar Olavide (m.39), Nino (m.47+), Javier Flaño (m.70) i Oier (m.80), de l'Osasuna, i a Benja (m.32), Jorge (m.55), Imaz (m.61), Fran Cruz (m.71) i Pitu (m.83), del Llagostera.

Estadi: El Sadar, 13.846 espectadors.