Decebut per tornar novament amb les mans buides cap a casa però sobretot enrabiat per haver perdonat un parell de vegades el 0-1 abans que l'Osasuna s'avancés al marcador en el temps afegit de la primera part. Així estava l'entrenador del Llagostera Oriol Alsina després d'encaixar l'onzena derrota de la temporada a domicili en dotze desplaçaments. La desfeta dels gironins allunya un punt més la zona de salvació que passa de 5 a 6 punts i complica encara més la situació al a taula. Alsina reconeixia que el 3-0 final era "força excessiu" i hi restava importància. "M'és igual perdre per 1-0 que per 3-0. Hem de guanyar 10 partits i fer-nos forts a casa on no podem fallar més. Marxem sense les sensacions negatives de fa un temps però sí que necessitem canviar la dinàmica de manera urgent", deia el tècnic. Malgrat, Alsina creu en l'estadística i és optmista. "Portem només un punt dels últims sis partits i fent-ho tan malament només estem a sis de la salvació. A més a més, fora de casa pitjor no ho podem fer i la ratxa s'ha de trencar", destaca. Els ànims de la plantilla després del 3-0 eren molt baixos i el mateix Alsina reconeixia al final del partit que el vestidor visitant semblava "un enterrament". De totes maneres, al tècnic no el preocupa aquest aspecte. "Amb un parell d'entrenaments, dimarts i dimecres estarem mentalitzats totalment per derrotar el Lugo".

El partit del Llagostera no va ser dels pitjors de la temporada i tant Jorge García com Samu de los Reyes podien haver avançat l'equip amb dues rematades de cap a la sortuda d'un córner. "La d'en Jorge era claríssima i el seu porter l'ha parat amb la cara. Se l'ha trobat. Després ens han allargat dos minuts la primera part i hem tingut la desgràcia de rebre el gol de Nino. Ha estat decisiu", explicava Alsina. El tècnic maresmenc lamentava la manca d'efectivitat dels seus en una primera part on el Llagostera va ser forces minuts superior a l'Osasuna. "No només hem plantat cara sinó que hem tingut les ocasions més clares. Ells tan sols alguna centrada sense rematar". Ja amb el marcador en contra, el tècnic va apostar per arriscar i jugar amb defensa de tres. "Hem intentat tocar i generar superioritats a través de la possessió però no hem arribat amb claredat. Ens han agafat al contracop i ens han fet el segon quan més buscàvem l'empat", lamentava.

Alsina va recordar que les "dificultats" que arrossega l'equip en forma de lesions. "En Pitu només podia jugar un quart i l'Emilio mitja hora. En Querol i en José Carlos estan lesionats i a més hem perdut l'Imaz per targetes", detallava. L'allau de baixes i la delicadíssima situació a la taula farà que el Llagostera incorpori un davanter abans de divendres quan es tanca el mercat d'hivern. "No busquem qualsevol jugador sinó algú que marqui diferències i que sigui més que els que tenim. Estem buscant però som el Llagostera i sempre som els últims pels jugadors que tots els equips volen", assegura Alsina que segueix "confiant" que Benja, Chumbi, Juanjo i Imaz siguin "homes-gol".