Resta encara un mes per endavant però ahir la Lliga de Futbol Professional va fer públic un dels horaris més esperats pels seguidors de la demarcació, el derbi entre el Llagostera i el Girona. El partit, corresponent a la jornada 27, es disputarà finalment dissabte 27 a les 18.00 al Municipal Palamós-Costa Brava. Serà, de ben segur, un partit intens com han estat els altres tres derbis que gironins i llagosterencs han disputat a la categoria de plata des que els blaugrana hi van ascendir l'estiu del 2014. Caldrà veure en quina situació arriben els dos equips, ja que el moment actual del Llagostera és molt delicat i necessita reaccionar de manera urgent per no quedar despenjat.

Abans del derbi, el Girona visitarà el Numància diumenge, rebrà el Nàstic, anirà a Osca, i s'enfrontarà a Montilivi a l'Oviedo. De la seva banda, el Llagostera rep dissabte el Lugo, s'ha de desplaçar a Vitòria, enfrontar-se a l'Albacete a Palamós i viatjar a Tenerife abans de rebre la visita dels blanc-i-vermells.

En el partit de la primera volta, els llagosterencs van esgarrapar un punt de l'estadi de Montilvi (2-2). La temporada passada, els de Machín es va endur els dos derbis amb una victòria a Palamós (1-2) i també a Girona (1-0).