Amb uns números més que millorables a la primera volta i una situació en la qual les urgències comencen a treure el cap, el Llagostera necessita un canvi de rumb urgent per intentar mantenir la categoria. Perquè els resultats d'una vegada per totes arribin, el club ha decidit fer un esforç en aquest mercat d'hivern i fins a la data ha tancat sis incorporacions. La sisena és la del davanter Natalio Lorenzo, que ha rescindit amb el Numància per fitxar pel club gironí pel que queda de temporada i una més, tal i com ja va avançar ahir el Diari de Girona. El valencià, després de quatre cursos a Sòria, ha decidit canviar d'aires i acceptar la proposta del Llagostera, on hi arribarà per ser competència directa amb els actuals davanters i aportar gol.

«És un futbolista polivalent, que pot jugar en qualsevol de les quatre posicions de la davantera. A?més té moltíssima experiència. Ha jugat més de 30 partits en els últims anys, tret d'aquest curs», el defineix un Oriol Alsina qui destaca el «gol, la verticalitat i la rapidesa» d'un home que «ha marcat moltíssims gols» en una categoria, la Segona Divisió A, en la que és «molt contrastat». «Necessitem gol, experiència i també gent implicada. Estic convençut que Natalio ens pot aportar tot això. A més, té la possibilitat de seguir un any més amb nosaltres i arriba molt motivat. Està acostumat a jugar moltíssims partits, tot i que ara li està costant més», afegia l'entrenador.

Natalio va rescindir ahir amb el Numància, un dels clubs que omplen la seva nodrida carrera. També ha vestit les samarretes del Vila-Joiosa, Cartagena, Castelló, Almeria, Múrcia, Còrdova, Tenerife i Cadis. Als seus 31 anys, aterrarà a la Costa Brava amb la intenció de gaudir de més minuts (aquesta temporada no estava tenint massa protagonisme i tan sols ha jugat 13 partits de l'actual Lliga) i amb ganes d'ajudar el seu nou club a salvar-se.

La del de Canals, tot i ser la sisena cara nova, podria no ser l'última d'aquest mercat d'hivern. El Llagostera té, ara mateix, totes les fitxes del primer equip plenes, pel que hauria de donar una baixa si tanca l'arribada d'algun reforç més. Oriol Alsina, Gerard Escoda i Javi Salamero continuen pentinant el mercat a la recerca d'alguna peça més, sobretot en atac. «Seguim buscant, però ara mateix ho veig força complicat. Haurem de veure com evoluciona tot plegat en els propers dies», es limitava a valorar un Alsina que fins i tot podria convocar Natalio per al partit d'aquest proper dissabte a l'estadi Palamós-Costa Brava contra el Lugo. L'atacant arribarà durant el dia d'avui a terres gironines i demà serà presentant de manera oficial davant els mitjans de comunicació, just uns minuts després que el tècnic blaugrana protagonitzi la prèvia del partit de Lliga d'aquest cap de setmana.