Natalio Lorenzo va fer ahir el seu primer en un entrenament amb el Llagostera. El davanter valencià, que serà presentat avui, és molt probable que tingui minuts ja en el partit de demà contra el Lugo. A l'espera d'un altre davanter, l'arribada de Natalio és fruit de l'intent de solucionar el problema amb el gol que pateix l'equip. El club esgotarà totes les opcions per incorporar Cristian Herrera (Almeria) tot i que si al final no és possible, i el Mallorca obrís la porta de sortida a Ferran Corominas, el banyolí també seria una alternativa interessant.

La sequera golejadora és més que alarmant a l'atac llagosterenc. Lluny queden aquelles victòries de principi de temporada amb un munt de gols a favor com davant l'Alabès (3-0), l'Elx (4-1) i el Valladolid (3-1). I?és que ja fa un munt de jornades que el divorci Llagostera-gol és una evidència més que notable. Els davanters blaugrana tenen el punt de mira desviat o la pólvora mullada. Amb només dos gols en els últims set partits -les mateixes jornades que acumulen els blaugrana sense guanyar- és evident que el Llagostera necessita reaccionar. Això passa per incorporar de manera urgent la figura d'un davanter golejador. Un perfil de jugador que no presenten ?-tret de Natalio- cap dels fitxatges (Quesada, Tébar, José Carlos, Edu Oriol i Álex Cruz). Oriol Alsina vol un home d'àrea. Un killer que augmenti el comptador golejador tan pobre dels gironins: 19 gols en 22 jornades.

Querol, l'últim golejador

Els dos únics gols que ha marcat el Llagostera en les últimes set jornades han estat intranscendents perquè no han servit per sumar cap punt. Van ser el 2 a 1 del Carlos Tartiere davant l'Oviedo i el 2 a 1 del Juegos del Mediterráneo contra l'Almeria. Tots dos els va anotar Querol, que és dubte per demà. El dèficit golejador del Llagostera s'agreuja especialment quan els d'Alsina es desplacen pels estadis de la Segona A. Amb cap victòria a domicili, els del Gironès únicament han anotat cinc gols a domicili en els dotze desplaçaments realitzats. Una mitjana més que pobra i que explica el perquè de la penúltima posició a la classificació. A més a més, el Llagostera tan sols ha mantingut el 0 a la porteria tres cops:?el 3 a 0 amb l'Alabès, el 2 a 0 contra l'Osca i l'empat sense gols davant el Mirandés. Aquest és l'altre aspecte que ocupa i preocupa Alsina, i que com guanyar lluny de Palamós no s'aconsegueix aprovar.

Confiança al vestidor

L'equip està tocat però convençut d'aixecar el vol. Jordi Masó recorda que «som una plantilla ambiciosa que durant la setmana ens entrenarem fort per convèncer-nos a nosaltres mateixos de guanyar el Lugo i seguir endavant». Segons el de Fontcoberta, «quan canviï la dinàmica i ens entrin les ocasions que sí que ens entraven la temporada passada, veurem les coses d'una altra manera i no tan negra com ara». L'ex-Girona afegeix que «amb una victòria creixerem amb confiança».?Tres punts que, per Masó, han d'arribar demà.