El Llagostera ha sumat un punt de totes totes insuficient contra el Lugo i continua complicant-se la permanència a Segona A abans d'afrontar una complicadíssima visita el proper cap de setmana al camp de l'Alabès. L'equip d'Oriol Alsina ha tingut les seves opcions, sobretot una de Benja a la segona part, però el Lugo també, en aquest cas, una rematada de Caballero que ha anat al pal.

Natalio, amb el deu a l'esquena, ha sortit d'inici ocupant la banda dreta de l'atac dels locals amb la intenció d'alimentar de pilotes tan ell com Ríos Reina als dos homes més avançats, els puntes Juanjo i Benja. Els primers minuts han sigut frenètics, i el Lugo ha posat a prova René diverses vegades. Pels aficionats que s'han apropat a l'estadi Palamós-Costa Brava, veure a la vora de l'àrea l'argentí Pablo Caballero era sinònim de perill total.

A la segona part el joc ha decaigut i amb prou feines han existit jugades de perill més enllà de les de Benja i Caballero. El partit s'ha acabat amb l'expulsió per vermella directa d'Escassi en el temps afegit per tallar un contracop del conjunt gallec.

Fitxa tècnica:

0. Llagostera: René; Aimar, Escassi, Jorge, Samu (Masó, min.86); Pitu (Emilio, min.71), Tébar, Natalio, Ríos (Querol, min.60); Juanjo i Benja.

0. Lugo: José Juan; Pau Cendrós, Carlos Hernández, Dealbert, Manu; David López, Iriome (David Ferreiro, min.52), Campillo (Sergio Marcos, min.68), Seoane, Jonathan Pereira (Joselu Moreno, min.78); i Caballero.

Àrbitre: Rubén Rupiérez Marín (comitè Castella-la Manxa). Ha amonestat el local Pitu i els visitants Carlos Hernández, David Ferreiro i Dealbert. Ha expulsat amb vermella directa el defensa local Escassi.

Incidències: Partit corresponent a la vint-i-tresena jornada de la segona divisió, disputat al municipal de Palamós-Costa Brava davant 1.317 espectadors.