En l'argot col·loquial, la paraula "fofo" se sol atribuir a un estat de baixa forma física o de lleuger sobrepès, però a partir d'avui a la UE Llagostera-Costa Brava també s'utilitzarà per identificar a Adolfo Enríquez, que futbolísicament és conegut amb aquest sobrenom. El dia després de rescindir contracte amb el Mallorca, el davanter balear va creuar el Mediterrani per veure en directe al que serà el seu nou equip, i qui sap si també per tastar les famoses gambes de Palamós. Almenys això és el que va respondre Oriol Alsina quan se li va preguntar per la presència del jugador a l'estadi, primer a tribuna i després al túnel de vestidors, on va conèixer a alguns dels seus nous companys.

Davant l'evident manca de gol dels gironins aquesta temporada, el tècnic no ha escatimat recursos per "pescar" en un mercat d'hivern al que encara li queden hores de maror, i al que tret d'Alex Cruz i Marcos Tébar ha servit per reforçar l'atac. Encara que això impliqués "prendre decisions doloroses" Alsina n'haurà de prendre una més per incorporar a Fofo. En aquest sentit no es pot dir que li tremoli el pols, com tampoc li va tremolar la veu ahir per tallar de soca arrel qualsevol debat o dubte sobre la seva continuïtat a la banqueta.

Al llarg de la setmana les xarxes socials van ser fòrum d'opinió envers la necessitat d'un canvi al capdavant de l'equip. Aquí són molts més els partidaris d'Alsina que al contrari, i durant el partit contra el Lugo, un sector de l'afició va desplegar una pancarta per mostrar-li suport.

Ell ho va acabar de resoldre en sala de premsa. Convençut de les seves idees, no amaga que "no li afecten les crítiques, i no ha de demostrar res". I és cert que els resultats l'avalen. L'únic problema que té el futbol, igual que la vida, és que el passat només dóna experiència per seguir demostrant de què som capaços. Si ell ho creu, endavant!