"Necessitàvem els tres punts, però, dóno per bo l'empat". L'entrenador del Llagostera, Oriol Aslina, va valorar la igualada a zero gols davant el Lugo dient que "és un punt important perquè si molts partits que els hem perdut els haguéssim empatat ara estaríem millor classificats". Satisfet de mantenir el zero a la pròpia porteria i més "davant un bon equip com és el Lugo", Alsina va analitzar l'empat a zero dient que "la primera mitja hora ha estat d'ells i crec que a la segona part nosaltres hem sigut superiors amb fins i tot una molt bona ocasió de Natalio".

El tècnic llagosterenc va lloar l'actitud dels seus homes perquè "Ríos no havia entrenat durant tota la setmana, a Pitu l'hem aguantat fins al minut 70 i Querol només estava per mitja hora". Alsina va lamentar l'expulsió d'Escassi en el temps afegit, que el farà ser baixa el proper cap de setmana en la visita a l'Alabès. Segons ell "el més just hagués estat veure una targeta groga i no vermella, però l'arbitratge ha sigut bo i al final no ha sigut decisiu en el marcador". Davant la imminent visita al camp del líder, Alsina va dir que "està clar que els punts que ens deixem a casa ara caldrà recuperar-los a fora" i va advertir que "segurament ells pensaran que els hi va el Llagostera i que guanyaran fàcil, però nosaltres no tenim res a perdre i plantejarem el partit tota la setmana amb aquesta filosofia i disposats a guanyar".

L'absència de Fran Cruz

Davant l'absència a l'onze i també a la convocatòria del central Fran Cruz, un dels jugadors que més rendiment i minuts té, Alsina va explicar els motius de la decisió de deixar a fora al cordovès: "l'Escassi pot actuar al doble pivot, al trivot i també a l'eix de la defensa i ho està fent molt bé com també passa amb Jorge García". Veure l'exjugador de l'Alcorcón a la grada podria fer pensar que pot ser el sacrificat per l'arribada de Fofo, però el tècnic no va pronunciar-se sobre aquest extrem.

En la prèvia del partit davant el Lugo, Alsina va recalcar la importància de vèncer la primera de les 11 finals a Palamós, després de veure volar els dos punts davant els gallecs, el preparador va dir que "evidentment volíem guanyar però no puc recriminar res".

Oriol Alsina va confirmar en la roda de premsa posterior al partit que la setena incorporació és un fet. Fofo, acabat de rescindir amb el Mallorca signarà avui pels blaugranes. En un primer moment el maresmenc va fer broma dient que "Fofo ha vingut a tastar les millors gambes del món i ha aprofitat per venir a veure el Llagostera". Ja més seriosament va confirmar l'arribada: "demà (avui pel lector) farem l'anunci del seu fitxatge". Una entrada, un altre adéu. Com ha passat recentment amb Enric Pi o Eloy Gila, l'arribada de Fofo comportarà l'adéu d'un altre jugador: "hem de decidir les baixen entre un parell de possibilitats i serà dolorosa perquè tots estan molt implicats". Alsina va explicar que "en un 90% s'han acabat els fitxatges però fins dilluns a última hora no podem descartar res".

En referència a la pancarta apareguda en un dels gols, en suport seu, del club i dels jugadors, Alsina va dir que "agraeixo molt el suport, però, crec que no hi ha un debat sobre això, perquè per existir debat hi ha d'haver molta gent en contra i molta a favor". També va afegir que "crec que hi ha poca gent que considera que jo no hagi de ser l'entrenador". El maresmenc va recordar els seus èxits al capdavant de l'equip: "no haig de demostrar res perquè he pujat set vegades al Llagostera i la temporada passada vaig agafar l'equip en una situació molt complica i gairebé el classifiquem pel play-off".

Per la seva banda, el tècnic visitant, Luis Milla, va valorar l'empat sense gols dient que "la primera part ha estat nostre aconseguint que el Llagostera se senti incòmode, en canvi, a la segona ells han estat millors". Per l'ex jugador del Barça i del Reial Madrid, "portem més de tres mesos sense perdre fora de casa i competint a un bon nivell". De les possibilitats de salvació del Llagostera, Milla va dir que "no tenen sort amb els resultats però aquí els hi han marcat quatre gols a l'Elx, tres a l'Alavés, la clau és que es facin forts a casa".