Fofo Enríquez va ser el darrer fitxatge d'hivern d'un Llagostera que no ha escatimat esforços aquest mes de gener per reforçar la plantilla i mirar de salvar la categoria. El davanter procedent del Mallorca ha estat la setena incorporació dels gironins durant aquest mercat d'hivern. Una xifra que només iguala el Mallorca, l'autèntic animador del mes comprant a cop de talonari homes d'allò més cotitzats a la categoria. El Llagostera ha donat d'alta aquest gener Nando Quesada (Achilles), Tébar (Brentford), Álex Cruz (Toledo), Natalio (Numància), Fofo (Mallorca) i José Carlos i Edu Oriol que es trobaven sense equip després d'haver jugat al Còrdova i Rapid de Bucarest, respectivament. Han estat doncs 7 fitxatges que s'afegeixen als 9 que va realitzar el Llagostera durant l'estiu: Giva (Santos), Mosquito (Vasco de Gama), Chus Herrero (Valladolid), Chumbi (Albacete, Fran Cruz i Escassi (Alcorcón), Juanto Ortuño (UCAM), Emilio Sánchez (Mirandés) i Benja (Sabadell). En total, 16 incorporacions en la seva segona temporada a la divisió de plata del futbol. Han estat fitxatges de tots colors i per a tots els gustos amb fiascos clars com els brasilers Giva i Mosquito i d'altres de notable rendiment com Escassi. Les lesions, la gran xacra del Llagostera aquesta temporada, han marcat homes com Chumbi, Chus Herrero i Emilio Sánchez cridats a tenir un paper molt destacat aquest curs.

Entre l'allau de lesions, els problemes de disciplina dels brasilers ?-que van acabar amb tots dos de tornada a casa seva- i la mala dinàmica de l'equip a la Lliga, l'entrenador Oriol Alsina s'ha vist obligat a sacsejar la plantilla aquest gener. El tècnic no troba la tecla per fer reaccionar l'equip, que ja té la salvació a 7 punts, i ja ha fet servir entre Lliga i Copa del Rei, una trentena de jugadors. Una xifra realment alta i indicadora que les coses no estan sortint de la manera que tots desitjarien. Els resultats no arriben i el canvi de sistema -de 4-4-2 a 4-3-3- tampoc ha donat fruits en forma de punts. Alsina ho està provant tot i ni molt menys llença la tovallola en el seu intent de salvar l'equip. La lesió de René va fer que tant Moragón com Ratti el suplissin durant la seva absència. per la línia defensiva hi han passat Aimar, Masó, De los Reyes, Jorge García, Chus Herrero, Fran Cruz, Escassi, Tito i Enric Pi (el vallesà només a la Copa). Al mig del camp els homes utilitzats han estat Emilio Sánchez, Pitu, Tito, Escassi, Giva, Jordi López, Querol, Ríos, Tébar i Edu Oriol. Per últim, en atac, on la manca de gol està penalitzant terriblement l'equip, Alsina ha alineat Imaz, Juanjo, Juanto Ortuño, Benja, Mosquito, Chumbi, Querol, Gila i Natalio. A més a més, en el darrer partit, el jove del planter Marc Carrillo va ocupar un lloc a la banqueta.

A banda dels jugadors utilitzats el Llagostera encara té per estrenar Ruymán, que ben aviat podria ?reaparèixer després de la greu lesió de genoll del curs passat, el jove Nando Quesada, fitxat de la lliga holandesa i que ha estat competint amb el filial a Segona Catalana i Álex Cruz, el lateral esquerre que va arribar del Toledo i es va lesionar al primer entrenament. Tampoc ha jugat encara Fofo, el darrer fitxatge, que podria tenir els seus primers minuts diumenge a Mendizorrotza (17.00).